Yelda’nın sizin dualarınıza ve desteğinize çok ihtiyacı var

Gözü Yaşlı abla Hatun Gültekin, halkımızın bize bir umut ışığı olmalarını, elimizden tutmalarını istiyoruz
Bu haber 2016-02-22 23:45:17 eklenmiş ve 3225 kez görüntülenmiştir.

 

 

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinde yatan, hastalığının teşhisi konulamayan 39 yaşında ki Yelda Dündar sizin dualarınızı ve yardımlarınızı bekliyor. 

 

 

Giresun Bulancak ilçesi’nde yaşayan Dündar ailesi, 2015 yılında Ocak ayında karın büyümesi ve su toplaması şikayeti ile önce Giresun Devlet Hastanesi'nde daha sonra da Çapa Tıp Fakültesine sevk edilmesine rağmen hastalığına teşhis konulamadığı için yaşam mücadelesi veriyor. 

 

 

Yelda Dündar’a ablası Hatun Gültekin ve ailesi bu zamana kadar Bulancak taki evlerinde ellerinde ki imkanlar dahilinde bakmaya çalıştıklarını belirtiler. Yeşil kart sahibi olan Yelda Dündar’a bu zamana kadar kendi imkanlarıyla bakmaya gayret ettiğini söyleyen Gültekin ailesi de ellerinde maddi anlamda hiçbir imkan kalmadığını vurguladılar. Kız kardeşini hayata döndürmek,eski güzel günlerde olduğu gibi 2 çocuğuna bakacak duruma getirmek için çok zorlandıklarını ve yardıma ihtiyaclarının olduğunu söylediler.   

 

 

İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yatan ve hastalığı henüz teşhis edilemeyen 39 yaşında ki Yelda Dündar için ablası Hatun Gültekin, bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı arayarak seslerini hayır severlere duyurmak istediklerini söylemişlerdir. Devletemiz Hastane ve ilaç konusunda kardeşimizin elinden tutmaktadır, bu manada Devletimize duacıyız. Ancak kardeşimizin yanına gidip gelebilmek, bir takım ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına elimizde hiçbir maddi imkan kalmamıştır. Yelda Dündar 2 çocuk annesi fakat şu anda teşhis edilemeyen hastalığının yanı sıra bilinç kaybindan dolayı hiç birşeyden haberi olmadan hastanede yatmaktadır. Maddi ve manevi bütün sorumluluk ablası Hatun Gültekin’e kaldığı ve artık Gültekin ailesinin de bu durum karşısında imkansızlıktan dolayı çaresiz kaldıklarını, gözü yaşlı bir şekilde kardeşinin eski fotograflarına bakarak anlattı.  

 

 

 

Yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan kız kardeşi için maddi yardım beklediğini dile getiren Hatun Gültekin,"kız kardeşimin hastalığına çare bulunsun, kardeşimi kaybetmek istemiyorum. O daha 39 yaşında ve 2 çocuğu var. Birileri bize yardım elini uzatsın, hastalığımıza bir çare bulunsun. başta Bulancaklı hayırseverler olmak üzere Giresun halkından ve sesimizi duyup yardımcı olmalarını bekliyoruz” dedi.

 

 

Son olarak abla Hatun Gültekin, kardeşime yardımcı olmak isteyenlerin 0539 241 09 03 telefon numaramı arayarak bize bir umut ışığı olmalarını, elimizden tutmalarını  Allah rızası için talep ediyoruz.   

 

 

 

ETİKETLER : Yelda nın sizin dualarınıza desteğinize çok ihtiyacı var Bize bir umut ışığı olmalarını elimizden tutmalarını istiyorum bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi