Uğur Sera Çiçekcilik, yeni üretim çiçeklerini görücüye çıkarttı

Yazın ve kışın sürekli seralarında bölge halkının çiçek alabileceklerini vurguladılar
Bu haber 2016-02-18 18:31:46 eklenmiş ve 2429 kez görüntülenmiştir.


 
Bulancak'ta Turhan, ailesi seracılıkta dış mekan çiçekleri üretiyor.Turan ailesinin yetiştirdiği dış mekan çiçeklerin yeni üretimi şehir içinde ki Turan Kuyumculuk Mağazası önünde görüçüye çıktığı objektiflerimize yansıdı

 

Şu anda yeni üretim Gardenya, Açelya, kamelya, Gül ve daha bir çok dış mekan çiçeklerini Bulancak Pazarsuyu mevkisinde bulunan seralarında yetiştiriciliği yapan Uğur Turan ve ailesi görebileceğiniz vurgulandı.

 

Turhan ailesi Bulancak Pazarsuyu mevkisinde 2 dönümlük bir serada  ve sera dışında çiçek üretimi yaptıklarını açıkladılar. Uğur Turan,kardeşi Selçuk Turan ve eşlerinin yardımıyla da bölge insanına dış mekan ve gül seçiminde yardımcı olduklarını söyleyerek ilçe ve bölge okonomisine farklı bir girdi sağladıkları belirtildi. Turan ailesinde serasında kamelya, açelya ve gardenya ile birlikte güllerin ‘yediveren’ cinsinden olduğunu belirterek, “35-40'a yakın gül çeşidinin seralarında bulunduğu açıkladılar.  Yazın ve kışın sürekli seralarında bölge halkının çiçek alabileceklerini vurguladılar.

 

 

Turan ailesinin şehir içinde ki mağazalarında ki iş yerinin önünde ki çiçeklere bölge halkının ilgi gösterdiği de görüldü.  tüm yapılan işlemlerin bilgi ve tecrübe ile olması gereken bütün belgelerin, sertifikaların bulunduğu açıklandı. 

ETİKETLER : Yazın kışın sürekli seralarında bölge halkının çiçek alabileceklerini vurguladılar Uğur Sera Çiçekcilik yeni üretim çiçeklerini görücüye çıkarttı bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi