Sanayi esnafı Trafik radarından çok muzdarip

Üstümüz başımızdan anlaşılacağı gibi kirpas içindeyiz
Bu haber 2016-02-18 18:29:48 eklenmiş ve 1312 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Sanayi esnafı İl emniyet Müdürlüğüne seslenerek Dokap ile Bulancak sanayisiatesi arasında ki kısa yolda radar kurulmasın dedi.

 

Gerekçe olarak ta sanayiye gelen araçlarda ses dinlemek ve yapılan azrızanın kontrolu için  dokap ile sanayi arasında ki düz yolda kontrollu olarak yapılan deneme sürüşlerinde sürekli radara dültüklerini açıkladılar. Bulancak sanayisine gelen araçları 20-30 TL ile yaptıklarını fakat kontrol için sürdükleri esnada yani, dokap ile Bulancak sanayi arasında ki düz yolda kontrollu yapılan kısa mesafeli alanda birçok kez radara düştükleri açıkladılar.

 

Bu konuda sanayi esnafı olarak muzdarip olduklarını, araç içinde üstümüz başımızdan anlaşılacağı gibi kirpas içinde kazandığımız 20-30 TL ‘yi bırakın kazanmayı cezaları ödemek için adeta çalışıyoruz. Hiç olmazsa yolda radar var yazısını koyun dediler.  

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Sanayi esnafı Trafik radarından çok muzdarip Üstümüz aşımızdan anlaşılacağı gibi kirpas içindeyiz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi