Trabzon da ki, EMO seçimlerinde Kadir Başat Çolak aday

Bulancaklı hemşiremiz Elektronik Mühendisi Kadir Başat Çolak, Trabzon EMO Seçimlerinde iddialı
Bu haber 2016-02-15 23:41:52 eklenmiş ve 3020 kez görüntülenmiştir.

 

Trabzon Elektrik Mühendisleri Odası seçimlere hazırlanırken, aday listeleri birer birer açıklanmaya başladı. ilk listelerinden biri basına bir bildiri yayınlayarak kamuoyuna oda seçimlerine aday olduklarını belirtti.

 

Bir kişinin yönetebileceği bir yönetim kurulu aday listesi değil, odayı yönetebilecek ve meslektaşlarımızı temsil edebilecek bir ekip ortaya çıkması yönünde ciddi bir çalışma yaparak DOĞAL OLUŞUM GRUBU adını verdiğimiz Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar, Kadir Başat Çolak, Ahmet Şükrü Özdemir, Oktay Gül, Ali Osman Kalyoncu, Mahir Can ve Yiğit Kahveci’ den oluşan ve genel kurul gününe kadar yapılanmaya devam edecek olan bu aday listesi oluşturulmuştur. 

 

Ferdi olmaktan her yerde büyük gurur duyduğumuz güçlü ülkemizin ana felsefesine yürekten bağlı, milli ve manevi değerlerine sahip, ülkemizin daha büyük hedeflere ulaşma amacında üstümüze düşecek her türlü katkı ve hizmeti vermeye   hazır, icraatçı, birikmiş sorunları çözmeye odaklı ve gönüllük esasına göre oluşan, tamamen mesleki değerleri esas alan bir ekip ile EMO Trabzon Şube Yönetim Kurulu seçimlerine adaylığımızı açıkladık. 

 

Ülke ve üye yararına olan her düşünce, fikir, proje, iş, bilirkişilik, yeni teknik oluşumlar, iş sahaları, iş tanımlamaları, eğitimler, toplum bilgilendirmeleri, SMM açılımları, teknik ve sosyal etkinlikler vb. nin hayata geçirilmesinde yönetim olarak tam destek olunacaktır. Bizim iki vazgeçilmez unsurumuz var: Ülke yararlı çalışmalar yapmak ve üye refahını artırmak. Aslında bu iki unsur birbirine bağlı, ülke yararına çalışmak zaten toplum refahını dolayısıyla üye refahını artırır. Ülke ve üye yararına olmayan herhangi bir düşünce veya uygulama bizim yönetimimizde hayat bulamaz.

 

 Üyelerimizin geniş bir kitlesinin sesine kulak vererek hazırlanan çalışma paketimizi açıkladık, özetle 25 madde üzerinde yoğunlaştık. Yapacağımız çalışmalardan bazıları üyelik hissiyatını güçlendirme, şeffaf ve adil yönetim anlayışı, EMO üniversite ve sanayi ilişkilerinin geliştirilmesi, ortak proje olanaklarının oluşturulması, odaya gelir getirebilecek ve bölgeye hizmet edebilecek yatırımların alt yapılarının oluşturulması, SMM düzenlemeleri ve yeni iş olanaklarının incelenmesi,   eğitim programlarının zenginleştirilmesi, işsiz ve genç üyelerimize iş olanaklarının yaratılması, toplumla bütünleşme ve bilgilendirme çalışmaları, Trabzon EMO yayın organların güçlendirilmesi, üyelerimizle teknik ve sosyal faaliyetlerini artırılarak bağımızın güçlendirilmesi, maaş politikalarımızın geliştirilmesi ve üye refahını artırılması ve şube ofis ve mekanının daha uygun hale getirilmesi olarak sıraladık. En önemli icraatımız ise verdiğimiz sözlerin arkasında duracağımız olacaktır. 

 

 Camiamızı bütünleştirici olma, hizmet ve katkı verme amacıyla çıktığımız bu anlamlı yarışta, her türlü sonucun camiamıza hayırlı olmasını dileriz. 

 

 Öte yandan Trabzon da iş adamı olarak bulunan ve bölgeye bacasız sanayı niteliğinde iş istihdamı sunan Kadir Başat Çolak’ın EMO’da Başkan yardımcılığı görevi verileceği bulancakhaber.net’ın edindiği bilgiler arasında yer aldı. Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar  ve Bulancaklı hemşerimiz Kadir Başat Çolak’ın önderliğinde mevcut yönetime karşılık liste çıkararak seçimlere katılacak olması Trabzan’da büyük heyecan yaşattığı öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Trabzon da ki EMO seçimlerinde Bulancaklı Trabzon EMO Seçimleri için adaylar belli olmaya başladı bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi