Hiç bir başarı tesadüf değildir?

Bilin ki, arkasında bir eş bir çocuk vardır.
Bu haber 2016-02-14 22:41:42 eklenmiş ve 2546 kez görüntülenmiştir.

 

1926 Bulancakspor antrenörü ve Mehmet Akif Ersoy ortaokulu Beden eğitimi öğretmeni  Selçuk Sekban’ın başarısının arkasında ki güç, takım oyuncularıyla birlikte en önemli olan saygıdeğer eşi ve ailesidir.

 

 

Türkiye 3. lig voleybol takımı 1926 Bulancakspor antrenörü ve Mehmet Akif Ersoy ortaokulu Beden eğitimi öğretmeni  Selçuk Sekban'ın  hem kulüplerde hem de okul takımlarında elde ettiği başarılar takdir topluyor.

 

 

Selçuk Sekban;Voleybol branşında ilimizin ismini  sadece bölgede değil,Türkiye genelinde elde ettiği başarılarla duyurmaya çalıştığı ve başardığı spor camiası ve bölge halkı tarafından çok iyi biliniyor. Tabiki bu başarılar kolay gelmiyor.Okul mesaisi dışında arda kalan zamanlarının çoğunu spor salonlarında geçiriyor. Peki evine ve çocuklarına ayırdığı zaman ne kadar dır acaba? Biz oldukça sınırlı olduğunu düşünüyoruz. İşte tam bu nokta da bu başarılarının arkasında ki gerçek güç olan ve en büyük fedekarlık örneği gösteren bir eşten başkası olamaz düşüncesindeyiz. Eşi her zaman, her maçta ve manevi desteği yanında onula olduğunu hissettirmiyor, bizzat tribünde yanında olarak gösteriyor. Bu sözle değil her maçına içerde ve dışarda, soğukta ve sıcakta, beraber kendi imkanları doğrultusunda gönül birliği yaparak bazen kendi arabalarıyla, bazen de takımla beraber giderek gösterdiğini çok iyi biliyoruz. Sadece eşi değil çocukları da bu fedakarlığın tam ortasında onlarla birlikte hareket ediyor. İşte başarının sırrı bu olsa gerek diye düşünüyoruz.

 

 

Bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın takip ettiği ve bizzat tanık olduğum  görüntülerin birinde, Selçuk Sekban’ın saha içinde ki oyuncularıyla bütünleşmesi ve onu iki farklı ve özel gözün takip ettiğine şahit olmuş birisiyim. Biri müsabakalarına sürekli gelen ve heyecanına ortak olan eşi Aysel Sekban  tribünde yerini alıyor. Bir diğeri de oğlu ve aynı zamanda takım oyuncusu Çağatay Sekban, takıma giremediği zamanlarda oyunculara ve babasına yakın olma adına çoğu zaman yan top toplayan gençler arasında babası gibi terleyerek heyecanla saha içinde tek yürk olduklarına şahir oldum.

 

 

Bu gönül ve bu inaçla yola devam ediyorlar. İşte başarı ailede burada gizli bence. Tebrik ederim Sekban ailesini.    

 

 

ETİKETLER : Hiç bir başarı tesadüf değildir ? Bilin ki arkasında bir bir çocuk vardır bulancak haber giresun haber bulancak selçuk aysel sekban çağatay
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi