Tamamen yerli sermaye ve kendi imkanlarıyla, Japonya’ya ilk ihracak

Bu başarı, Ticaret odası tarafından ödüllendirilmelidir
Bu haber 2016-02-13 02:04:21 eklenmiş ve 1562 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancaklı iş adamı Ersal Endüstriyel’in sahibi Ünsal Güven, Bulancak’tan Japonya’ya ilk ihracatını gerçekleştirdi. 

 

 

Belkide, Giresun tarihinde ilk defa Giresun dan Japonya’ya ilk ihracak yapılmış oldu.

 

 

Tamamen yerli sermaye ve yerel imkanlarla üretmiş olduğu endüstiryel mutfak malzemelerini yurt dışında pazarlayarak ihracatını gerçekleştiren iş adamının Ticaret odası tarafından ödüllendirilmesi beklenmektedir.

 

 

Girişimcilikte örnek bir başarı sergileyen Ünsal Güven bulancakhaber.net’e yapmış olduğu açıklamada bütün Giresunlulara seslenerek '' Türk insanı ve Giresunlular olarak her alanda başarılı olacağımıza inanmaktayım. Şehrin yöneticeri ve siyasilerinin bizim gibi girişimcilere destek olmaları ve her zaman yanımızda olduklarını göstermeleri gerekmektedir. Bazen yurt dışında ticaret ile uğraşırken zorluklarla karşılaşılmaktadır. Bu durumlarda siyasilerimizin desteği çok önemli olmaktadır. Biz birlikte hareket ettiğimizde Giresu’un bu günki noktalardan çok daha ileri seviyelere gideceği muhakkaktır. Komşu illerimizin Türkiye yönetiminde bulunan hemşehrileri sayesinde bir çok zorluğu kolaylıkla aşmaktadırlar. Bizimde çalışkan ve başarılı bürokratlarımız mevcut. Bu gibi kişilerin mutlaka değerlendirilerek Ankara Bürokrasisinde etkin konumlara gelmelerinin sağlanarak bizim gibi iş adamlarının da bir ölçüde önü açılmış olacaktır. Bu gün için Japonya ya ihracat yaptık ancak ilerleyen zamanlarda bir çok dünya ülkesinde ismimizi duyurmak ve yurt dışında aranan marka haline gelmeyi hedeflemekteyiz. Yaptığımız her başarılı ihracat ve satış Giresun’un işsizliğine çözüm ve refahı demektir.'' şeklinde konuştu.

 

bulancakhaber.net olarak, ilçemizin, ilimizin, bölgemizin ve Türkiye’nın adını duyuran ve Dünya’nın bir diğer ucuna ihracat yapan Ersal Endüstriyel’in sahibi Ünsal Güven’e teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

 

 

 

ETİKETLER : Tamamen yerli sermaye ve yerel imkanlarla Japonya’ya ilk ihracat Bu başarı Ticaret odası tarafından ödüllendirilmelidir bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi