Barbaros Hayrettin Paşa Yolunu bir turlu açamıyorlar

Hurdalar, yetkililerden daha ağır geldi
Bu haber 2016-02-11 20:35:39 eklenmiş ve 1376 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak Ballıca mevkii Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi yolunun,  Latife Hanım Caddesi ve Mustafa Kemal Ulusu Caddesi başlanğıcı olan sahil yolu incüvez köprüsü girişinde hurdalar yüzünden açılamadığı görüldü.

 

Bu caddelerin sahil tarafında buluşma noktasında kesişen ve hurdalar yüzünden buluşamayan yolda hurdaların yetkililerden daha ağır geldiği objektiflerimize böyle yansıdı.  bulancak’ın vitrini niteliği taşıyan ve bilindiği kadarıyla Bulancak Belediyesine terk edilen Devlet Karyolunun hemen yanında ki Hayrettin Paşa Caddesi’nin eski tuğla fabriskasından incüvez köprüsüne kadar olan yolun yapıldığı fakat buluşma noktası olan Latife hanım Caddesi ve Mustafa Kemal Ulusu Caddesinin 5-10 hurda araç yüzünden mı yoksa, bilmediğimiz bir başka ağırlıktan dolayı mı açılamıyor anlayamadık. 

 

 

Oysa bu yol eski tuğla fabrikasının oradan girilip, eski cezaevi mevkiine kadar  sahile yan paralel yol olarak bölgemize kazandırılarak iyileştirilirse inanın ilçe trafiği bu bölge de büyük oranda rahatlayacaktır. Ama uzun yıllardan bu yana 5-10 hurda araç bilinçli mi yoksa sahiplerinin yetkililerden daha mı güçlü olması nedeniyle kaldırılamıyor anlaşılmış değil.

 

 

Bu konuda yetkilileri göreve davet ediyor, daha yaşanılası bir Bulancak’ta yaşamak istediğimizi bulancakhaber.net aracılığı ile duyuruyoruz. 

ETİKETLER : Hurdalar yetkililerden daha ağır geldi Barbaros Hayrettin Paşa Yolunu bir turlu açamıyorlar bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi