Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği’ne BST’dan tam destek

İç ve dış turizminde, sanat ile el ele
Bu haber 2016-02-11 19:50:43 eklenmiş ve 1197 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Sanat Tiyatrosu yeni sezonun ilk oyunu olan Televizyon Cumhuriyeti’ni Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği yararına sahneye koydular.

 

 Bulancak Sanat Tiyatrosu, Ali Cüneyt Kılcıoğlu’nun yazdığı, Ordu Üniversitesi Tiyatro Bölümü,Müzik ve Sahne Sanatları Eğitim ve Öğretim görevlisi Hakan Alkan’ın yönettiği “Televizyon Cumhuriyeti”  adlı oyunu, Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği adına sahneye destek ve yararına sahneye çıkardılar. BST’u ilçemizde faaliyette olan,ilçemizin ve bölgemizin tanıtımında büyük katkıda bulunan Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği adına destek ve dayanışma örneğini göstermekle kalmadı sahneye taşıyarak tam bir destek örneği gösterdi.

 

Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Leyla Kara, BST’nun kendilerine destek amaçlı Televizyon Cumhuriyeri oyununu sahneye koyarak destek olmak istemeleri karşısında çok mutlu olduğunu açıkladı. İlçemizde Turizme yönelik çalışmalarda ve programlarda bulunan derneğe böylesi bir destek ve yardımın kendilerini çok mutlu ettiği belirtildi. Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği, bundan sonra ki programlarında kendilerinin de Bulancak Sanat Tiyatrosu için neler yapabileceklerini düşünerek hareket edeceklerini söylediler.

 

Ayrıca bu dayanışmanın ilçemiz ve bölgemiz adına iç ve dış turizminde, sanat ile el ele vererek, BST’nun adına yönelik güzel çalışmalarla turizm ile sanatla birlikte çıkacaklarını açıkladılar.   

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği BST dan tam destek İç dış turizminde sanat ile el ele bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi