İncüvez köprüsünden, gece “YAYA” geçmeyin

Haberimizde, abartı var mı?
Bu haber 2016-02-11 18:23:46 eklenmiş ve 2070 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak İncüvez Deresi Köpürüsü’nün bağlantı alanının yarısının tehlikeli ve her an yaşanacak olumsuz kazaya davet eden görüntüsü bulancakhaber.net’in objektiflerine böyle yansıdı.

 

Bulancak Ballıca Mevkiii Latife Hanım caddesi ve Mustafa Kemal Ulusu Caddesinin girişi olan İncüvez Köprüsü’nün bağlantı alanının belediye şantiyesine giriş noktasında bu kadar bakımsız ve tehlikeli olması dikkatlerimizden kaçmadı. Özellikle gece buradan yaya olarak yürüyen bir kişinin dalgınlığı veya dikkatsızlığı sonucunda düşecek olsa sonucuna kim katlanacak. Burada yaşanacak tehlikenin sorumlusu kim olacak.

 

 

Sizin de fotoğraf karesinde gördüğünüz üzere, İncüvez Köprüsü bağlantı yerinin neredeyse yarısından fazlasının ucurum niteliği taşıdığı ve yaşanacak yaralanmalı kazaya sebep olacak görüntüsüne yetkililerin derhal mudahale etmesi gerekiyor.  

 

ETİKETLER : İncüvez köprüsünden gece YAYA geçmeyin Haberimizde abartı var bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi