REKTÖRÜMÜZ PARİS’TE

UNESCO DAİMİ TEMSİLCİSİ BÜYÜKELÇİ HÜSEYİN AVNİ BOTSALI İLE GÖRÜŞTÜ
Bu haber 2016-02-10 22:04:41 eklenmiş ve 1485 kez görüntülenmiştir.

 

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR, bugün UNESCO Türkiye daimi temsicisi Sayın Hüseyin Avni BOTSALI ile görüştü. Görüşmeye Daimi Temsilcilik birinci katibi  Murat SOĞANGÖZ ve Danışman Emriye Bağdağül ORMANCı da iştirak ettiler.

 

 Sayın Büyükelçi, genç bir üniversite olmasına rağmen, UNESCO da kürsü açma başarısından dolayı üniversitemizi ve Sayın Rektörümüzü kutladı. Kürsü marifeti ile yürütülecek çalışmalarda daimi temsilcilik olarak her türlü desteği vereceklerini ifade eden Sayın Büyükelçi ile kürsü çalışmaları hakkında geniş fikir telatisinde bulunan Sayın Rektörümüz, göstermiş olduğu samimiyet ve nezaket nedeni ile teşekkür ederek, işbirliği için şükranlarını ifade etti.

 

Görüşmenin ardından Sayın Rektörümüz ve Sayın  Büyükelçi BOTSALI, birlikte Azerbaycan’ın UNESCO dakı daimi temsilcisi  Buyukelçi Sayın Anar Kerimov u ziyaret ettiler. Mini Türk Dünyası buluşmasını anımsatan görüşme samimi bir ortamda geçti. Görüşmede, ortak projeler yapılması ve ortak işbirliği gerçekleştirilmesi yönünde fikir alış verişi yapıldı.

 

SAYIN REKTÖRÜMÜZ YARIN YURDA DÖNECEK

 

Paris temaslarını sona erdiren Sayın Rektörümüz yarın yurda dönerek, 12 Şubat tarihinde Üniversitemizin de üyesi olduğu Milli Savunma Bakalnlığı konsorsiyum toplantısına katıldıktan sonra hafta sonu da Giresun a dönecek.

ETİKETLER : REKTÖRÜMÜZ PARİS UNESCO DAİMİ TEMSİLCİSİ BÜYÜKELÇİ HÜSEYİN AVNİ BOTSALI İLE GÖRÜŞTÜ bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi