Haberimize ve dilekçemize Belediye dolaylı yoldan cevap verdi

Teşekkür ederim Sayın Valim...
Bu haber 2016-02-09 18:05:47 eklenmiş ve 1668 kez görüntülenmiştir.

 

Engellilerden para alınıyor haberine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca el konulduğu haberimize valilikte soruşturunca, Bulancak Belediye Başkanlığı’ndan dolaylı yoldan Valilik kanalıyla cevap aldık.

 

“Ya Belediye yasızını silin yada hattı kaldırın” başlığıyla yayınlanan haberimize valilik kanılı ile cevap geldi. Oysa bulancakhaber.net olarak Bulancak Belediyesine dilekçe vermiş cevap alamamıştık. Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü  haberimizi dikkate alarak konuyla ilgili olarak Bulancak Belediyesine bilgi verildi. bu konuyla ilgili olarak valiliğe verilen cevabı valilik Basın halkla ilişkiler müdürlüğü bulancakhaber.net yayın sahibi Mehmet Yaşar'a ulaştırıldı.  

 

 bulancakhaber.net olarak o zamanda yaptığımız haberi hatırlayacak olursak, “......Bulancak Belediye Başkanlığı’na bu konu hakkında bilgi verdiğimiz halde konuyla ilgili olarak yaptırım yapmayan Belediye bakalım Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca alınan karara karşı yaptırımı ne olacak. Bulancak Giresun Belediye Dolmuş aracının belediye ile hiç bir ilişkisi olmayan sürücüsü tarafından 65 yaş yaşlılardan, engellilerden ve basından mensuplarında para almaması gerektiği halde para alan ve özellikle birçok engellinin seyahat özgürlüğünü elinden alan Bulancak Giresun Belediye Dolmuş aracını nasıl kullanır. Belediye bakalım şimdi ne yapacak?”  

 

haberde ki sorularımızın cevabı valilik üzerinden şahsimiza iletildi.

 

öte yandan Bulancak Belediyesi'nin valiliğin üzerinden verdiği açıklamayı kamuoyu bilgilenmesi adına siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. “....şikayette belirtilen 65 yaş üstü yaşlılardan, engellilerden, sarı basın kartı taşıyan basın mensuplarından para alınıp alınmadığı hususu, şoförün uygunsuz bir biçimde aracı kullanması husularının tamamı hakkında Bulancak Belediye Başkanlığı ilgili birim ve ekiplerince gerekli incelemeler başlatılmıştır. Söz konusu incelemeler sonucu belirtilen şikayet konularının gerçekliği sağtanırsa gerekli tüm uyarılar yapılacak ve gerekli yaptırımlar için hukuki prosedür başlatılacaktır. Gereğini ve bilgilerinizi arz ederim.  Bulancak Belediye Başkanı a. Belediye Başkan Yrd. Orhan Güngör." 

 

bulancakhaber.net olarak, verilen hakkı almanın ve bu yasanın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca yenilenerek resmi gazete de  4736 sayılı Kanun kapsamında yayınlandığını bir kez daha hatırlatmak isteriz. Bölgemizde ki, 65 yaş yaşlılardan, engellilerden ve basından mensuplarının seyahat özgürlüğünü kullanmalarını istiyoruz. Şayet bu konuda araç sürücüsü aynı tutumu size gösterirse Bulancak Belediyesine Beyaz Masa’ya ve Giresun Valiliği’ne mutlaka şikayette bulunmayı ve sizler verilen hakkınızı almayı lütfen unutmayın.

 

ETİKETLER : Haberimize ve dilekçemize Belediye dolaylı yoldan cevap verdi Teşekkür ederim Sayın Valim bulancak haber giresun haber bulancak orhan güngör mehmet yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi