BİM ve A 101 Mağazalarına bölge halkı adına teşekkür ediyoruz

Olayı kişiselleştirmeden, kaldırımlarımızın BİM ve A 101 Mağazaları önü gibi olmalı
Bu haber 2016-02-09 16:44:39 eklenmiş ve 2004 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak genelinde ve özellikle şehir merkezinde olan marketler adeta kaldırımların tamamını işgal ediyor.

 

Bu durum sanki bulundukları alanın önünde ki kaldırımların kendilerine aitmış gibi kullanmaları ve sanki yetkililerden kiralamış gibi sergi açmaları çok doğal hak ve izin almışçasına kapatmaları bu kadar da olmaz dedirtti.

 

Hatta bu marketlerin bazıları market önünü bırakın işgal etmeyi mağaza alışveriş arabası için kaldırıma demirden çevirerek burada bana ait dediler. Tüm bunlar yetkililerin gözu önünde yapılıyor. Bu duruma göz yuman yetkililerden acaba kaldırımı gerçektende kiralayarak bir gelir mi elde ediyorsunuz düşüncesini akıllara getirdi.

 

İşte tam bu noktada bulancakhaber.net’in objektiflerine ilçemizde bulunan sözde yabancı sermaya olarak baktığımız ama bölge halkının hakkını, kendi halkından daha çok koruyan ve kollayan marketlerin önündeki kaldırımları siz değerli okuyucularımıza göstermek istedik. Bulancak şehir merkezinde ki mevcut BİM ve A 101 Mağazalarının önünde ki durumu göstermem yeterli olacaktır. Her ne kadar kaldırımı işgal eden ve adeta kapatan marketlerin fotoğraflarını çekerek olayı kişiselleştirmeden, yaşam alanlarımızın olması gereken görüntüyü bize sunan BİM ve A 101 Mağazalarının önünde ki kaldırımları göstermem yeterli olacaktır.

 

Bulancak’ta bulunan BİM ve A101 Mağazalarına halkın bu kadar yoğun alışveriş yaptığı mağazaların müşterisine ve bölge halkının kullandığı kaldırımlarına hiçbir şey koymadan saygısını göstermesi bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. yansıdı.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : BİM ve A 101 Mağazalarına bölge halkı adına teşekkür ediyoruz Olayı kişiselleştirmeden kaldırımlarımızın BİM ve A 101 Mağazaları önü gibi olmalı bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi