Teftiş kurulu Başkanlığı’ndan tam not

Bulancak Elmasım Dondurma’nın meşhur salebi-fındık ve dondurması
Bu haber 2016-02-08 21:30:28 eklenmiş ve 2536 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak Halk Bankası Müdürü Selçuk Kırça, İstanbul Halk Bankası Genel Müdürlüğü’nden gelen Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettiş Halil Çakıl’ı Elmasım Dondurma da ağırladı.

 

İlçemizin sembolu haline gelen ve bir çok misafirin nesih ve güzel bir ortamda lezzet ile buluşmasını sağlayan Elmasım Dondurma’da ağır konuklarına ev sahipliği yaptığı görüldü.

 

 

İstanbul Halk Bankası Genel Müdürlüğü’nden gelen Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettişi Halil Çakıl’ın karadeniz’ebayıldığı ve özellikle yaylalarının keşfedilmeyi bekleyen bir alan, yöresel yemeklerinin ise mutlaka tadılması gerek bir mekan olarak belirtti. Öte yandan Bulancak  Elmasım Dondurma’nın meşhur salebi ile fındık ve dondurmasını da bu ziyaretler esnasında mutlaka gezilmesi gerek yerler arasında not alınmasını istedi.

 

 

 

İlçemize gelen birçok misafirin adeta konak alanı olarak bilinen Elmasım Dondurma sayesinde misafirlerimizi ağırlamak ve kim gelirse gelsin çekinmeden sıkılmadan ağırlayabileceğimiz bir mekanımızın olmasından dolayı şanslı olduğumu belirtti. İstanbul Halk Bankası Genel Müdürlüğü  Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettişi Halil Çakıl ve Bulancak halk Bankası Müdür Selçuk Kırça, denetimi lezzet depolayarak devam ettiği vurgulandı.

 

ETİKETLER : Teftiş kurulu Başkanlığı’ndan tam not Bulancak Elmasım Dondurma’nın meşhur salebi ile fındık ve dondurması bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi