55 yıl sonra dostların buluşması

Pankart asarak sevgisini ve özlemini arkadaşına gösterdi.
Bu haber 2016-02-05 00:55:55 eklenmiş ve 1880 kez görüntülenmiştir.

 

 

Giresun’da adına düzenlenen “TAŞKIN KONURALP GENÇLER TÜRKİYE BOKS ŞAMPIYONASI” na katılmak üzere memleketi Giresun ve Bulancak’a gelen Taşkın Konuralp çocukluk arkadaşlarıyla hasret giderdi.

 

Bulancak ilçemizin simgesi olan ve her gelen misafiri ağırladığımız Elmasım Dondurma bu sefer kendi misafirini ağırlamanın ötesine giderek pankart asarak sevgisini ve özlemini arkadaşına gösterdi.

 

Giresun da düzenlenen programa katılmak üzere memleketine gelen Taşkın Konuralp, Bulancak’ta anılarını tazeledi ve hasret giderdi. Bu hasrette 55 yıldan bu yana arkadaş ve dosttu olan Elmas Aşar ile buluştu.  Elmas Aşar’ın adını taşıdığı Elmasım Dondurma da, yine kendisi adına “TAŞKIN KONURALP GENÇ ERKEKLER TÜRKİYE BOKS ŞAMPİYONASI” müsabası düzenlenen dosttu Taşkın Konuralp, 55 yıl sonra adını taşıdıkları ortamda bir araya geldiler.  Elmas Aşar, dostum dediği Taşkın Konuralp ve İsmail Yücel’in pankartını iş yerine boydan boya asarak başarılarla dolu rahmetli İsmail Yücel ve Taşkın Konuralp’ı adeta vefa örneği gösterdi.

 

 55 yıllık Elmas Aşar ve Taşkın Konurlap’ın birlikte olduğu anılarla boks arkadaşı, ilimizin ilçemizin sevilen sayılan simalarından rahmetli İsmail Yücel’in anıldığı buluşmada Boks Federasyonu Asbaşkanı Onur Konuralp ve bulancakhaber.net Genel Yayın Müdürü ve aynı zamanda TRT Bulancak Yurt Muhabiri Mehmet Yaşar’da bu güzel ve hasret dolu buluşmaya ortak oldular.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : 55 yıl sonra dostların buluşması Pankart asarak sevgisini ve özlemini arkadaşına gösterdi elmas taşkın konuralp onur ismail yücel mehmet yaşar bulancak haber bulancak giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi