Alkışlar, Piraziz-Giresun Dolmuş durağı Minibüslerine

Kendisinin de çok mutlu olduğunu belirtti.
Bu haber 2016-02-02 23:19:06 eklenmiş ve 5008 kez görüntülenmiştir.

 

Piraziz-Giresun Dolmuş durağı Minibüsleri müşterilerinin memnuniyeti ve hizmette teknolojiyi kullanmaları bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

Piraziz-Giresun Dolmuş durağı Minibüsleri birçok çalışmada ilşklere öncülük yapmış ve özellikle Bayan şoförü ile de ulusal yazılı ve görsel basında da ismini duyurmuştu. Şimdi de karşımıza müşteri memniniyetini düşünerek uyguladığı hizmetle karşımız çıktı.  

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda TRT Yurt Muhabiri olan Mehmet Yaşar’ın bindiği ve şoförün Hicabi Aksel olduğunu öğrendiği araçta, müşterilerinin seyehat sırasında veya elinde ki telefonlarının şarjları bittiğinde araç içinde hemen şarj etmeleri için aparat taktiği objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Piraziz-Giresun Dolmuş durağı Minibüs şoförü Hicabi Aksel’in aracına binenler’in telefonlarının şarjsı bittiğinde seyahat sonuna kadar telefonlarını şarj etmelerini sağlayan aparak müşteriler tarafından takdirle karşılandığı öğrenildi. Sadece bu hizmet ile değil bazı araçlarında da WİFE hizmeti de verildiğini açıklayan Aksel, müşterilerinin memnuniyetinden dolayı kendisinin de çok mutlu olduğunu belirtti.

 

Yapılan bu uygulamayı Bulancak Sanayi Sitesine kadar yolculuk yapan Mehmet Yaşar’da yolculuk süresince telefonunu şarj ederek yararlandığını ve memnun kaldığını açıkladı.

 

 

 

ETİKETLER : kendisinin de çok mutlu olduğunu belirtti Alkışlar Piraziz-Giresun Dolmuş durağı Minibüslerine bulanak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi