Alaylı ve mektepli

www.kralyapim.com- www.bulancakhaber.net
Bu haber 2016-01-30 22:46:07 eklenmiş ve 1435 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak’ta bildiğimiz kadarıyla İletişim Fakültesi de okuyan ve okulunu bitiren Basın Yayın Bölümü mezunu meslektaşlarımızın olduğunu biliyorum.

 

Bulancaklı olup da güne bir defa olsun İskele turu atmadan insanımız yoktur.  Bunun en güzel örneği de yaşadığımız bu günde iskele girişinde Fatih Apaydın’a rastlamamız oldu.  Haberimizin başında belirttiğim gibi Fatih Apaydın’da bu mekteplilerden sadece bir tanesi. Bendeniz Mehmet Yaşar’da burada alaylı oluyor.

 

Bulancak iskelesine Orman Bölge Genel Müdürlüğü Ağaçlandırma Daire Başkanlığı’ndan, Orman Mühendisi Enver Yaşar, o dönemde Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü Muhasebecisi emekli Ali Seven Genç ve bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar her zaman ki gibi bir Bulancaklı olarak olmazsa olmazlarımız arasında İskele turumu yaptık.

 

 

İskelenin girişinde rastladığımız Bulancaklı Eskişehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Basın Yayın Bölümü mezunu olmuş ve kendi işini kurmuş olan Fatih Apaydın’a rastladık.  “Medyadaki Sesiniz” www.kralyapim.com  Prodüktörü ve Yönetmeni olan Fatih Apaydın ile bu işte alaylı, TRT Yurt Muhabiri Mehmet Yaşar ile karşılaşması tatlı bir görüntü olarak objektiflerimize yansıdı.

 

Prodüktör ve Yönetmen olan Fatih Apaydın, mesleğinde son teknoloji çekim aparat ve makinesini deneme aşamasında rastladığımız Apaydın, mesleğinde mektepli olmakla kalmadığını gördük. Apaydın, teknolojiyi de kullanması ve özel çekimler, reklam, tanıtım filmleri, belgeseller ve grafik tasarımları ile kurumsal eğitim filmlerine kadar pek çok alanda hizmet vermek üzere memleketine gelmesi ve bilgisini aktaracak olması bizleri de oldukça heyecanlandırdı.  ,

 

 

 

Bir tarafta www.kralyapim.com “Medyadaki Sesiniz”  bir tarafta da www.bulancakhaber.net  “ Yaşananlardan Haberiniz Olsun” internet ortamında ortak Bulancaklıların Bulancak iskelesinde ki buluşması objektiflerimize böyle yansıdı.    

ETİKETLER : www kral yapim com bulancakhaber . net Alaylı ve mektepli fatih apaydın mehmet yaşar enver ali seven genç yaşar bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi