Bulancak Belediyesi Karla mücadelede 24 saat sahada

Yakar “24 Saat halkımızın hizmetindeyiz”
Bu haber 2016-01-25 23:07:30 eklenmiş ve 1496 kez görüntülenmiştir.

 

En son yağan ve bölgemizde son yıllarda yağan en ağır kar yağışı olan süreçte sahaya hakimiyeti, yolları açması karlama ve kürleme çalışmalarıyla Giresun ve ilçelerinde dikkatleri üzerine çekmişti. Cuma akşamı başlayan ve kısa sürede yine yoğun bir yağış bırakan kar yağışı başlar başlamaz Bulancak Belediyesi ekipleri sahaya indi. Cumartesi günü tüm Yolları açan, Cumartesi  ve Pazar akşamı tuzlama, deniz suyu ile yolları yıkama gibi çalışmalar yapan Bulancak Belediyesi dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.  

Tüm araç gereçleri ve personeli ile gece yarılarına kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren Bulancak Belediyesi, vatandaşların büyük takdirini kazandı.

 Yakar “24 Saat halkımızın hizmetindeyiz”

 Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak  Belediye Başkanı Recep Yakar, “Bölgemiz aslında çok kar yağışı alan bir bölge değil. Ama sene çok ağır geçiyor. Ekiplerim 24 saat teyakkuzda. Bütün birimlerimiz sahada tam teçhizatla vatandaşımız mağdur olmasın diye gece yarılarına bazen sabaha kadar çalışıyorlar. Kar yağışını dinmesini beklemeden sahaya giriyor ve kar yığılmadan çalışmalarımızı başlatıyoruz. Elbette ufak tefek eksiklerimiz vardır. Vatandaşımız bize her konuda zaten yardımcı oluyor. Benim telefonumda 24 saat açık. Mümkün olduğu kadar halkımızın isteklerine cevap vermeye çalışıyorum” dedi. 

ETİKETLER : Bulancak Belediyesi Karla mücadelede 24 saat sahada bulancak haber giresun haber bulancak Yakar 24 Saat halkımızın hizmetindeyiz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi