Giresun Gazeteciler Derneği AB yolunda

“Giresun Gazeteciler Derneği olarak tarihinde ilk kez çok önemli bir projeye imza attık.
Bu haber 2016-01-24 13:27:15 eklenmiş ve 1078 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Gazeteciler Derneği tarafından yürütülen ve medyada tekelleşmenin konu edildiği “Türk Medyasında Haber Takibi” konulu AB projesi başarılı bir şekilde devam ediyor. Merkezi İsveç Stockholm kentinde bulunan Sınır Tanımayan Gazeteciler Derneği (Raportrar Utan Granser) ile birlikte yürütülen ve alanında Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan uluslararası bu proje kapsamında yaklaşık 100 makaleden oluşan “MONOMEDİA” adlı kitap için hazırlanacak. Dili İngilizce olan kitap şu anda basım aşamasına getirildi. Bu bağlamda Sivil Toplum Diyaloğu tarafından örnek seçilen “Türk Medyasında Haber Takibi” projesi nedeniyle çalışma ziyaretlerinde bulunmak üzere Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram Brüksel’e davet edildi. 25-29 Ocak 2016 tarihleri arasında sürecek olan çalışma ziyaretinde yoğun bir program içeriği yer alıyor.

 

GGD Başkanı Bekir Bayram çalışma ziyareti ile ilgili olarak, “Giresun Gazeteciler Derneği olarak tarihinde ilk kez çok önemli bir projeye imza attık. Projemiz AB ve Sivil Toplum Diyaloğu tarafından önemsendi ve bu nedenle bizi Brüksel’e çalışma ziyareti için davet ettiler. Yararlı bir ziyaret olacağını umut ediyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha birçok projeye imza atmak istiyoruz ve bunu da başaracağız. GGD artık AB’li oldu diyebiliriz” dedi

 

ETİKETLER : Giresun Gazeteciler Derneği AB yolunda “Giresun Gazeteciler Derneği olarak tarihinde ilk kez çok önemli bir projeye imza attık.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi