MİGROS’ unda, diğer Marketlerden farkı yokmuş !...

MiGROS’un bu iş böyle yapılır dedirtmesini çok isterdik dedirtti
Bu haber 2016-01-22 16:51:06 eklenmiş ve 2765 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak genelinde bulunan marketlere bir yenisi daha ekleniyor.

 

İlçemizde şehir merkezinde bulunan ve nüfus yoğunluğuna göre açılan marketler zincirine bir yenisi de Marketler zincirinin devleri arasında olan MIGROS geliyor. 

 

Migros Ticaret A.Ş.' de tüm çalışanlarımızın katılımı ile oluşan ve herkesin bağlı olduğu kurumsal değerleri olarak başlıklar halinde Müşteri Odaklılık, Güvenilirlik, Duyarlılık, Liderlik, Verimlilik, Yenilikçilik olduğu öğrenildi. Diğer taraftan Migros’un Vizyonu, Modern perakendecilikte Türkiye ve çevre ülkelere yayılma ve tüketici beklentilerinin hep önünde olma stratejisiyle, farklı formatlarda hizmet vererek tüketiciye en yakın olmak olduğu vurgulandı. Misyonunun ise, Yurt içi ve yurt dışında, müşteri odaklı, insana, topluma ve çevreye duyarlı, güvenilir olduğu kadar yenilikçi ve verimli yapısı ile yaşam kalitesini ileriye taşımada öncü rol üstlenmek. Çalışanlarına iş ortaklarına ve hissedarlarına uzun ömürlü ve tatmin edici getiriyi sağlamak, büyüme ve operasyonel kârlılıkta sektör liderliğini sürdürebilmek olduğu öğrenildi.

 

Tüm bu açıklamalar buraya kadar doğru olduğu bilinirken, Bulancak’ta açılacak olan Migros’un ilçemizde ki diğer marketler gibi kaldırımı kendi alanı gibi kullanmak istemesi bölge halkını şaşırttı. Buna müsaade eden yetkililerden üste gördüğümüz Migros’un bu düşüncesizliği ve halkın sahil kaldırımında oto galericiler gibi kaldırımı kendi yeri gibi kullanmak üzere düzenlemesi bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

Bulancak genelinde bütün marketler, iş yerinin önünde ki kaldırımları kendi alanı olarak görmeleri ve buna yetkililerinde izin vermesi karşısında Migros’ta aynı şekilde davranması, diğerlerinden farkı yok dedirtti. Migros’un sahilde açılacak olan yeni yerinin kaldırımı adeta Migros’un alanı gibi hazırlandığını görüntüledik. Ayrıca Markete gelen kişilerin de araçlarını kaldırıma çekeceğini düşünecek olursak vay halimize dedirtti.  Migros Bulancak yeni açacağı marketin önüne, alış veriş sepeti için demirle etrafı çevirdiği görüldü. Sahilde ki oto galericilerin ve şehir içinde bulunan diğer marketlerden farkı olmadığını ortaya koyan Migros’un farklı olmasını beklerdik. Migros’un önünde ki kaldırıma yaya kaldırımı ve engelliler için özel Markete girişi yeri yaparak bu iş böyle yapılır dedirtmesini çok isterdik. Ama Migros’ta diğerleri gibi kaldırıma uzanan rampalarla diğer marketlerden farkı olmadığını gösterdi. Bulancak’ı idare edenlerin bu yapılan kaldırım işgaline seyirci kalması ve izin vermesine hiç şaşırmazken, bir çok dalda ödüller alan ve hem yut içi hem de yurt dışı market zincirleri bulunan MiGROS’un bu iş böyle yapılır dedirtmesini çok isterdik. Ama diğer marketlerden hiç farkı olmadığını yaptığı kaldırım çalışmasıyla bizlere gösterdi.   

 

Bulancak sahili bölge halkına hizmet vermesi gerekirken, yetkililerin de izni ve göz yummasıyla birlikte kişilere özel olarak sunulduğu bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. 

 

önemli Not: kimse çıkıpta kaç kişi çalışacak demesin. Migros Uluslararası bir market, bu iş böyle yapılır dedirtmesini çok isterdik. Ne farkınız kaldı ki.... 

 

ETİKETLER : MiGROS’un bu böyle yapılır dedirtmesini çok isterdik dedirtti MİGROS diğer Marketlerden farkı yokmuş !... bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi