Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği, Bulancak’ın markası olacak

Giresun Açık Takımlar Briç Turnuvası sonuçlandı
Bu haber 2016-01-20 08:46:29 eklenmiş ve 1799 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak Yelken ve Briç Kulübü’nde yapılan ‘’giresun açık takımlar briç turnuvası 2 haftalık maratonun ardından sonuçlandı.

 

Turnuvaya Giresun il’inden 6 takım katıldı.ilk ikinin çekişmeli bir yarışmayla 1 puan farkla paylaşıldığı; 1.takımın ‘’yeşil giresun belediye’’ ve 2.takımın ise ‘’serenat’’ olduğu bildirildi. Kulüp Briç sorumlusu İbrahim Arslan yaptığı açıklamadasında şunlara değindi. Arslan, “Giresun’dan bu yarışmaya 6 takım,yaklaşık 40 kişi katılmıştır. Briç sporunun centilmenliği ve insanı farklı kıldığı yapılan turnuva ile bir kez daha anlaşılmıştır. Katılan briç sporcularına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Yarışma sonucu 2 takım 5-12 mart 2016’da bursa’da yapılan açık briç takımları Türkiye Şampiyonasına katılarak ilimizi temsil edeceklerdir..Aynı yarışmaya üçüncü takım göndermek için çalışmalarımız sürmektedir.tüm takımlara Bursa’da başarılar diliyorum” dedi.

 

Açılalı çok kısa bir süre olmasına rağmen, özellikle sosyal sorumluluk kapsamında bölge insanlarını Türkiye genelinden yaptığı yarışmalara gelen insanlarla buluşturması ve kaynaştırmasıyla takdir gören Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği bu daha başlangıç dedikleri öğrenildi.

 

Öte yandan yaz sezonunda Yelken Kulübünün de faaliyetlerine başlayacağı duyumların alan bulancahaber.net, Türkiye de Briç Turnuvalarıyla adını duyuran Derneğin, önümüzde ki günlerde Bulancak Yelken sporlarıylada adını duyuracakları vurguladılar. 

ETİKETLER : Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği Bulancak’ın markası olacak Giresun Açık Takımlar Briç Turnuvası sonuçlandı bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi