Ordu- Giresun Havaalanı’nda Şahin Ergüney’i karşıladık

bulancakhaber.net olarak karşılamanın ayrıcalığını yaşadık.
Bu haber 2016-01-18 20:01:05 eklenmiş ve 2140 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bulancak Sanat Tiyatrosu, Genel Sanat Yönetmeni Şahin Ergüney,  20 Ocak’ta perdelerini “Televizyon Cumhuriyeti”  adlı oyun ile ilk gösterimi acacak olan BST'na destek vermek üzere Bulancak'a geldi. 

 

BST'nun Gala Gecesi ve dostlarıyla özlem gidermek üzere memleketi Bulancak’a gelen ve Ordu-Giresun Havaalanı'nda karşıladığımız Şahin Ergüney objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Ordu –Giresun Havaalanı’nda bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın karşıladığı BST’u Genel Sanat Yönetmeni ve aynı zamanda birçok kanalda gösterimde olan dizilerin oyncusu Şahin Ergüney’ı karşılaması objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Karadenzi’in önemli tiyatrolarından biri olan,30 yılı aşkındır Giresun ve Bulancak ilçesinde perde açan ve bir o kadar da Tiyatro Festivalleri hazırlayan Bulancak Sanat Tiyatrosu yeni sezonun ilk oyununda kendilerini yanlız bırakmayan Genel Sanat Yönetmeni Ergüney, dizi çekimlerinin arasına çok sevdiği memleket özlemi ve oyuncularına destek için Bulancak’a geldi.

 

BST’su “Televizyon Cumhuriyeti” adlı oyun ile bölge halkıyla buluşacak olmasının heyecanını birlikte yaşamak ve çok sevdiği aile dostlarını ve arkadaşlarını görmek, BST’oyuncularıyla oyun öncesinde birlikte olmak üzere memleketi Bulancak’a gelen Şahin Ergüney’in çok heyecanlı olduğu gürüldü.

 

Ali Cüneyt Kılcıoğlu’nun yazdığı, Ordu Üniversitesi Tiyatro Bölümü,Müzik ve Sahne Sanatları Eğitim ve Öğretim görevlisi Hakan Alkan’ın yönettiği “Televizyon Cumhuriyeti”  adlı oyunu öncesinde son provasına eşlik etmek ve destek olmak üzere Bulancak’a geldiği öğrenildi.

 

 

Yakın zamanda ATV'de yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisi ekibine yeni katılan ve her geçen gün yoğun ilgi gören Bulancaklı hemşerimiz Şahin Ergüney, son olarak ta  TV8'in günlük dizisi Aşkların En Güzeli'nin oyuncusu BST’u Genel Sanat Yönetmeni Şahin Ergüney’ı bulancakhaber.net olarak karşılamanın ayrıcalığını yaşadık. 

ETİKETLER : Ordu Giresun Havaalanı Şahin Ergüney karşıladık bulancak haber net olarak karşılamanın ayrıcalığını yaşadık bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi