Milli Sporcu Giresun’da vatanı görevini yapacak

Milli Sporcu, çok mutlu ve gururluyum" dedi.
Bu haber 2016-01-16 15:47:20 eklenmiş ve 1762 kez görüntülenmiştir.

Milli Yelken Sporcusu Bahadır Ekin, vatani görevini yapacağı Giresun İl Jandarma Alay Komutanlığı’na teslim oldu.

Kısa dönem askerliğini yapmak üzere Giresun’a gelen Türkiye Milli Yelken Takım sporcusu Bahadır Ekin’i bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar karşıladı. 2004 yılında Türkiye Milli Yelken Takımına seçilen ve o yıl Türkiye’yi İsveç’te Avrupa Şampiyonası’nda teslim eden, o dönemde Türkiye’nin en iyi derecesini kazanan başarılı sporcusu Bahadır Ekin, babası Levent Ekin ve Mehmet Yaşar ile birlikte askeri birliğine teslim edildi. Karadeniz’e ilk kez gelen ve hayran kalan Milli sporcumuz, bu bölge de askerlik yapacağı için çok mutlu ve gururlu olduğunu belirtti.

Şu anda Milli sporcu unvanı yanı sıra, yelken hakemi, yat yarış kaptan unvanı bulunan Bahadır Ekin, bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda TRT Bulancak Muhabir Mehmet Yaşar ile birlikte yaptığı sohbette şunları belirtti. Milli sporcu Ekin, “ Karadeniz sahili su sporları için çok elverişli kumsal ve sahil şeridine sahip olduğunu gördüm. Ayrıca yelken sporları için sahile sıfır olan bu bölge yelken sporları içinde elverişli bölgeleri olduğunu düşünüyorum” dedi.

Öte yandan birliğine teslim olmadan Milli sporcumuza Ayvasıl Ayhan Usta Restoran’ın orada meşhur Giresun pidesi çeşitlerinden tatmak üzere Mehmet Yaşar, baba ve oğluna unutamayacakları bir ikramda bulundu. Ayvasıl Ayhan Usta Restoran İşletme sahibi Ayhan Kılıç’ın özel olarak ilgilendiği ve birbirinden lezzetli pideleri sunması Ekin ailesinin unutamayacakları arasında yerini alacağı belirtildi.

Giresun İl Jandarma Alay Komutanlığı kapısında Bahadır Ekin’in askerlikle ilgili evrakları teslim edilerek baba Levent Ekin ve bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar alay nizamiyesinde Milli Sporcu Bahadır Ekin’i askerlik anıları arasında yer alacak ilk fotoğrafını çektirerek emanet ettikleri objektiflerimize böyle yansıdı.

 

 

ETİKETLER : Milli Sporcu çok mutlu ve gururluyum dedi Giresun’da vatanı görevini yapacak bulancak haber giresun haber bulancak levent bahadır ekin mehmet yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi