Alkışlar Murat Yaşar ve ailesine

Ebedi Başkanı 1923 yılında Selanik'ten gelmiş; Kurucumuz; Hacı İlyas YAŞAR’ın ve Recai Yaşar’ın gururu oldular.
Bu haber 2016-01-13 19:37:07 eklenmiş ve 3374 kez görüntülenmiştir.

Yaşarlar Grup bünyasinde açılan Bulancak Merkez, Giresun, Ordu, Samsun’dan sonra şimdi de Trabzon ilimizde SAMSUNG MAĞAZASI açarak paylaşmadan yana olan ve paylaştıkça büyüyen Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, bölgemiz Karadeniz de adeta bacasız sanayi olarak gösterildi.

 

Cumhuriyetin ilk yıllarında Hacı İlyas Yaşar tarafından temelleri atılan YAŞARLAR Firması o günden bu güne hiç aralık vermeden halktan yana kazancını halkla paylaşarak yeni iş yerleri açmanın haklı gururunu ve paylaşmadan yana yeni iş yeri açarak alkışların ve başarının tesadüf olmadığını gösterdi.  

 

 Yaşarlar Grup, yıllar içerisinde gelişen teknolojiye ayak uydurarak Bulancak’ta başlayan ve Karadeniz Bölgesine yayılan mağaza zincirlerine Bulancak’ta 3 mağaza ve ana depolarıyla birlikte Giresun, Ordu, Samsun ve şimdi de Trabzon da yeni SAMSUNG MAĞAZASI açarak bu başarının bir tesadüf olmadığını ve bölgemizde bacasız sanayi olarak adlandıran ismin boş yere verilmediğini gösterdi.

 

Bunlarında ötesinde bünyesine yeni kazandırdığı sektörünün çok dışında ama yine bölge insanına iş istihdamına yönelik Karadeniz anlamına gelen MARNERO CAFE RESRAURANT adını taşıyan bir işletme açarak ta farkını gösterdi.

 

Merhum dede İlyas Yaşar ile başlayan ve baba Merhum Recai Yaşar ile devam eden, yeni kuşak Murat Yaşar’a intikal eden firmanın Milenyum yılında aktarılmak üzere YİGİT ve ENGİN YAŞAR’a ulaşacak olan Mağaza zincirlerine bir yenisini daha ekleyen Murat Yaşar, alkışların en büyüğünü hak ettiğini gösterdi.

 

BEKO- İSTİKBAL ve SAMSUNG MAGAZA zincirlerine şimdi de TRABZON’da yeni iş yeri açarak, Yaşarlar Grup'un Kurucusu ve Ebedi Başkanı 1923 yılında Selanik'ten gelmiş; Kurucumuz; Hacı İlyas YAŞAR’ın ve Recai Yaşar’ın gururu oldular.

 

 

 

 

ETİKETLER : Alkışlar Murat Yaşar ve ailesine Ebedi Başkanı 1923 yılında Selanik'ten gelmiş Kurucumuz Hacı ilyas YAŞAR Recai Yaşar’ın gururu oldular bulancak haber giresun haber bulancak murat yiğit engin
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi