Hiç tanımadığı senin, benim ve bu vatan için şehit oldu.

Belli ki bir kızın babasına son seslenişiydi
Bu haber 2016-01-12 09:56:56 eklenmiş ve 1369 kez görüntülenmiştir.

Babalar bazen gitmek zorundadır. Bir şehit Polis kızının babasına feryatıydı “baba hani gitmeyecektin”. Belli ki bir kızın babasına son seslenişiydi.  Baba gitme gitme demiştim ona, hanı  gitmeyecektin.

 

 

Bu sözlerle ağlattı ve duygulandırdı bizleri. Van’da şehit düşen polis baba sadece kızı için değil senin, benim içinde gitmişti oraya. Bu vatanın bütünlüğünü bozanlara karşı gitmiş ve şehit olmuştu. Kızının geleceği için, vatanı vatan yapan bu topraklar için gitmişti. Kızının isteklerini yerine getirmek için, ailesini daha iyi bir gelecek sunmak için gitmeliydi. Hepimizin babasıydı o artık. Daha da önemlisi bu vatan için bu millet için, vatanı vatan yapan bu topraklar için şehit olmuştu senin baban. Senin,benim için değil bu güzel ülkemde huzur ve mutluluk için gitmişti senin baban. Adı gibi yapabileceği ve elindeki gücünü son aşamasına kadar kullanabilen, çevresini etkileyen kişi anlamına gelen ismi gibi tüm Türkiye’yi etkilemişti senin baban.

 

 

Şehit olan Polis baba Önder Ertaş’ın iki çocuğundan biriydi Evra. 8 yaşındaki Erva’dan özür diliyoruz. Evra, senin baban mertebelerin en yücesine, en büyüğüne ulaştı. O artık bizimde babamız. Sen de Türkiye’nın kızı oldun. Baba seni Türkiye Cumhuriyetine emanet etti. O bizim için de şehit oldu. senin baban, hiç tanımadığı senin benim için, bu vatan için  şehit oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Belli ki bir kızın babasına son seslenişiydi Hiç tanımadığı senin benim ve bu vatan için şehit oldu bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi