1.Sınıf Emniyet Müdürü’nden 1. Sınıf kutlama

Öztürk imzalı notu ve çiçeği Yaşar’ a takdim edildi.
Bu haber 2016-01-09 17:58:18 eklenmiş ve 2424 kez görüntülenmiştir.

Türk basınında bir dönüm noktası olarak kabul edilen ve Basın Çalışanlarına çeşitli haklar sağlayan 212 sayılı yasanın, 10 Ocak 1961 yılında kabul edilmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihi ülkemizde “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.

 

 

Bu özel günde 1. Sınıf Emniyet Müdürü, Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk çok nazik bir şekilde bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın “Çalışan Gazeteciler Günü” kutlama mesajı iletildi.  

 

 

Bu nazik ve ince düşüncesini İlçe Emniyet Müdürü Ali Faut Yazlak tarafından, Emniyet Müdürü Uğur Öztürk imzalı notu ve çiceği Yaşar’a takdim edildi.

 

 

 

Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’un notunda, “ Daha huzurlu,daha güvenli ve daha iyi yaşanılabilir bir Giresun’un tesisisinde gece-gündüz demeden kamuoyunu aydınlatma görevini doğru, ilkeli ve tarafsız bir anlayışla yerine getiren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, başarılar dilerim” mesajını Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak Mehmet Yaşar’a sundu.Bu arada Bulancak Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından aynı şekilde sıcak ve samimi karşılanarak “Çalışan Gazeteciler Günü” kutlaması Yaşar’ı oldukça memnun etti.  

 

 

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Yaşar, Sayın Uğur Öztürk’un nazik kutlamasına teşekkür ederek şunlara değindi. Yaşar, “bulancakhaber.net olarak kendilerinin de her zaman Başta Giresun İl Emniyet Müdürlüğü olmak üzere, Emniyet kuruluşumuzun kamuoyuna bilgilendirme noktasında her daim yanında olacağız” dedi. 

 

 

ETİKETLER : 1.Sınıf Emniyet Müdürü’nden 1. Sınıf kutlamaÖztürk imzalı notu ve çiçeği Yaşar’a takdim edildi.
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi