Bulancak Belediyesinin kışın kül toplama fiyat tarifesi mi var?

Çöp konteynerlerin yanına bırakılan bu külleri kim alıyor
Bu haber 2016-01-05 22:57:53 eklenmiş ve 1893 kez görüntülenmiştir.

Kış mevsiminde havaların soğuması ile kalorifer ve sobaların yanması sonucunda oluşan küllerin nasıl toplandığı merak konusu oldu.

 

 

 

Bu konuda sosyal medya alanında yaptığımız araştırmada bazı belediyelerin mahalle ve sokaklara gelişi güzel soba ve kömür kullerinin atılmayıp poşet ve çuvallara konularak çöp kutularının yanına bırakılması hususunda vatandaşlarını uyardığı haberlerine rastladık. Ayrıca yine bu konuda bölge halkını duyarlı olmaya çağıran Belediyelerin  olduğu sosyal medya alanında görüntüledik. Bunun da ötesinde bazı Belediyeler kış aylarında yoğunlaşan soba ve kömür küllerinin dökülmesi amacıyla çöp konteynerlerinin yanına kül kovası dahı koydukları da sosyal medya alanında bilgi edindik.  

 

 

İşte tam bu nokta da bulancakhaber.net bölge halkını bilgilendirmek ve Bulancak genelinde mahalle aralarında, toplu konutların olduğu bölgelerde kömür ve soba küllerini Bulancak Belediyesi tarafından nasıl toplandığını merak ettik.

 

 

Haberimizin başında olduğu gibi Belediyelerin bu güzel çalışmasının yanında Bulancak’ta toplu konutlarının kalorifer kazanlarından çıkan küllerinin alınması için Bulancak Belediye Başkanlığına giden vatandaş dan Bulancak Belediyesi 200 Türk Lirası istemesi karşısında kışın kül toplamanın bir fiyat tarifesi mi var dedirtti.

 

 

Bu konuda Bulancak genelinde her akşam kapılara bırakılan, çöp konteynerlerin yanına bırakılan bu kulleri kim alıyor. Bulancak Belediye Başkanlığı’nın bir açıklama yapması bekleniyor.

 

 

 



 

 

 

ETİKETLER : kışın kül toplamanın bir fiyat tarifesi mi var Bulancak Belediyesi bu konuda ne yapıyor Çöp konteynerlerin başkanlığı yanına bırakılan bu kulleri kim alıyor bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi