Bulancak Halk Eğitim Merkezi Kurslarına devam ediyor.

Trabzon hazırı adı altında çok güzel bir sanat öğretiyoruz dediler.
Bu haber 2015-12-31 23:32:16 eklenmiş ve 3224 kez görüntülenmiştir.

Bulancak genelinde birçok kurs açan ve bu kurslarda yetişen değerli kursiyerlerin hazırladıkları ürünleri ile dikkatlerini üzerine çeken Bulancak Halk Eğitim Merkezi bulancakhaber.net’ın objektiflerine yansıdı.

 

Açtığı kurs sayısı, kurs çeşitliliği, sertifikalandırma ve hedef kitleye ulaşma konusunda Bulancak Halk Eğitim Merkezi Eğitim Öğretim döneminde faaliyetlerine devam ediyor. Verdiği mesleki kurslar ile herkesi meslek sahibi yapmayı hedef edinen Bulancak Halk Eğitim Merkezi’nde açılan kurslara ilgi her geçen gün artıyor. ‘Herkes için, her yerde, her zaman, hayat boyu öğrenme’ sloganıyla eğitimlerine devam eden eğitim merkezine 2015-2016 eğitim öğretim dönemi için şuana kadar birçok kişi kursiyer olmak için başvurdu.

 

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ayrı program ile eğitimlerini sürdüren, ayrıca gece ve gündüz Halk Eğitim Merkezi’nde yıl içerisinde farklı branşlarda kadrolu ve usta öğretici olarak eğitmenin görev yaptığı belirten Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Özel Abanoz ve Zekeriye Kavanoz, usta öğretici Birsen Günaydın eşliğinde kursiyerlerle bulancakhaber.net’ın objektiflerine yansıdılar.  Verilen kurslar ile geniş bir kitleye ulaştıklarını da sözlerini ekleyen Müdür yardımcıları ve usta eğitici Kurumumuzda tam yıl tam gün uygulaması olarak çalıştık .Burada herkese meslek eğitimi var.Bulancak Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde verilen el sanatları kursları, meslek kursları ve sosyal ve kültürel kurslar arasında birçok kurs ve el yapımı takı, gümüş, hasır bilezik gibi Trabzon hazırı adı altında çok güzel bir sanat öğretiyoruz dediler.

 

 

Ayrıca bu yapılan çalışmaların genel olarak vatandaşlarımız isterlerse   “girişimcilikteöncekadın.gov.tr”adresinden yapılan satışlardan faydalanabilecekleri kadar satın alabileceklerini söylediklerini  açıkladılar. 

   

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Trabzon hazırı adı altında çok güzel bir sanat öğretiyoruz dediler Bulancak Halk Eğitim Merkezi Kurslarına devam ediyor bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi