Soyadını bu kadar güzel mı taşır bir aile...

Anne Baba ve çocukları
Bu haber 2015-12-30 18:38:08 eklenmiş ve 1338 kez görüntülenmiştir.

Konu köfte olunca, konu yemek olunca ailecek babadan oğula geçen kasaplıktan et yemek lokantalarına kadar bu işle uğraşan soyadı gibi Usta olan Yalçın Usta’nın ailesini ocakbaşında objektiflerimize yansıdılar.

 

Bulancak Cemal Gürsel Caddesi üzerinde Yalçın Usta ızgara et lokantasında, eşi Nesrin, 9 yaşında ki Berat ve 12 yaşında ki Hasan Usta, akşam yemeklerini kendilerinin hazırladığı ve pişirdiği görüldü.

 

9 yaşında Barbaros İlkokuluna giden Berat ve 12 yaşında Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Hasan Usta, akşam olunca annesi Nesrin ve Babası Yalçın Usta’nın iş yerinde akşam yemeklerini ızgara başına geçerek kendi yemeklerini kendilerinin hazırladıkları görüldü. Ayrıca sabah erken saatte de hep birlikte iş yerine gelerek ailecek sabah kahvaltısı yapan Usta ailesi, ata ve baba mesleğini bu yaşta öğrenmenin ayrıcalığını yaşadıkları görüldü.  

 

Berat ve Hasan Usta kardeşler, ilk önce eğitim alanında iyi bir gelecek için desrlerine çok iyi çalıştıklarını söylerken, anne ve babasının işlettiği iş yerinde onlara yük olmadan hazır olan yemekleri kendilerinin hazırlamaları, anne ve babasının gözetiminde ızgarayı kullanmaları bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar tarafından görüntülendi. 

ETİKETLER : Soyadını bu kadar iyi taşır insan anne baba ve çocukları nesrin yalçın berat hasan usta bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi