Prof.Necmettin Erbakan ismine, sahip çıkamıyorlar!...

Kamuyararına olan yolu kendi yolları gibi kullanıyorlar, yetkililer ise seyrediyorlar
Bu haber 2015-12-24 11:00:15 eklenmiş ve 1295 kez görüntülenmiştir.

Bulancak genelinde bir çok yolun kişilerin tekelinde kullanıldığını, kendilerine tahsiz edilen yol gibi kullandıklarını siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunarız.  

 

Bu yolların isimlerini bölge halkının bir çoğunluğu bilmezken, Giresun ve Bulancak’ta ülkemizi yönetmeye talip olan Saadet Partili vekil adaylarının bile bilmediğini öğrenmiş durumundayız.

 

Şu anda fotoğrafını gördüğünüz yolun, Bulancak Belediye Meclis üylerinin oy birliği ile karar alınarak “Prof. Necmettin Erbakan Caddesi” olarak adlandırılmıştır.  O zamandan bu zaman kadar da bu yol kişilerin tekelinde özel yol gibi kullanılmış ve adı verilen değerin ismi dahi asılması düşünülmemiştir.

 

Bu konuda Bulancak Saadet Partisi ilçe Başkanı da yolun girişine ve diğer çıkışına Prof. Necmettin Erbakan Caddesi ismini bir türlü asmaması ve tam tersine Başkanlığını yaptığı ilçede iş yerinin hemen yanında olan bu yolu, iş yerinde sattığı fidanları yolu kapataçak şekilde sergilemesi akılları karıştırmıştır.

 

Daha önce de Bulancak genelinde bir çok yolun kişiler ve esnaflar tarafından özel yol gibi kullanmasını haber yapmış ve bu yolları isim isim vermiştik. İşte sizi kendi özel yolu gibi kullanılan bir isim daha Prof. Necmettin Erbakan Caddesi yolu. Bulancak genelinde bu keyfi uygulamayı kendi yolları gibi kullanan bu insanları, bu ili ve bu ilçeyi idare edenlar tarafından görülmüyor mu.

 

 

Giresun  Saadet Partisi’ni bu konuda rahmetli Prof. Necmettin Erbakan ismine sahip çıkmaya davet ediyoruz. bulancakhaber.net  Gen el Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar olarak Bulancak SP ilçe Başkanlarına defalarca ve yetkililere defalarca kamuyararına olan bu yolların bölge halkına bırakılması ve kullanımına açılması için bizzat söylediğimizi de belirtmek isteriz.

 

 

 

Şimdi soruyorum sizlere; ilçemizde şu anda yapılan yolların tamamı ve yeni yapılan yolların gerçek anlamda ve öncelik alanında neye göre hazırlanılıyor. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinden, Şehir Trafik Plancılarından ve yetkililerden ne kadar fikir alınarak bu çalışmar yapılıyor. Yapılan bu çalışmalar önümüzde ki günlerde yanlış kararlar olduğunu açıkça ortaya çıkaracaktır. 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi