Dışı seni, içi sanat severleri yakıyor

Bulancak 75 Yıl Halk Kütüphanesindeki çalışmayı aynı şekilde salonunda da yapın lütfen.
Bu haber 2015-12-18 19:46:47 eklenmiş ve 1441 kez görüntülenmiştir.

Bulancak halkını tiyatro seyrettiği ve birçok programının yapıldığı adı 75 Yıl Halk Kütüpkane Tiyatro Salonu binasının dışı gibi içininde yenilenerek kazandırılması gerektiği görüldü.

 

bölge halkı şu anda ki tiyatro salonunun durumunun içler acısı olduğunu dışının güzelliğinden göremeyecek şekilde boyandığının farkında değil. Bu çirkinlik bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.Toz toprak ve harabe görüntüsü karşısında yapılan çalışmalar esnasında salonun koltukları, fuaye alanının durumu ve sahnenin hiçbir şekilde korunarak veya kollanarak çalışılmadığı dikkatlerimizden kaçmadı.

 

Dışı seni içi beni yakar dedirten bu durum karşısında ilçemizde Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun oyunlarını sahneye koyduğu ilçenin tek salonu olarak bilinen sahnenin ne zaman ve ne şekilde Tiyatro severlerle buluşturacakları merak konusu oldu.

 

 

Yaşam alanlarımızın görsellik üzerine yapılan çalışmalardan kurtulup işlevsel, öncelik sırasına ve ihtiyaca göre çalışmalar yapılmasını istiyoruz.

 

Şu anda kaçıncısını kutlayacağımızı unutturan Mürsel Gülmez Tiyatro Festivali’ne gereken değeri ve önemi göstermeyen yetkililer hiç olmazsa, “75 Yıl Halk Kütüphane Salonu” adını Devlet Tiyatrolarından bile destek gören Bulancak Sanat Tiyatrosu Kurucusu “Mürsel Gülmez Tiyatro Salonu” adını vererek yenilenmesini istiyoruz.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak 75 Yıl Halk Kütüphanesindeki çalışmayı aynı şekilde Salonunda da yapın lütfen bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi