Engelliler Haftasında Belediyesi Dolmuş Durak Arac sürücüsü, Engellilere engel oluyor

Ya, Bulancak Belediye Dolmuş Durağını hattan kaldırın yada Bulancak Belediye Dolmuş Aracı yazısını arabadan kaldırın.
Bu haber 2015-12-08 17:17:12 eklenmiş ve 1239 kez görüntülenmiştir.

 Bulancak Belediye Dolmuş Durağı, Giresun-Bulancak aracı Engellilerden ve daha önce dağıtılmış olan 65 yaş üstü yaşlılardan para alınmamasına dair üçretsiz kartı tanımamasını Engelliler Haftası’nda bulancakhaber.net olarak haber yaparak kamuoyu ile paylaşmak istedi.

 

Bulancak Belediye Başkanlığının talimatları doğrultusunda yaşlılara dağıtılan üçretsiz taşıma kartını tanımayan ve Engellilerin kartlarını gösterdiği halde para isteyen, sözde Bulancak Belediye Dolmuş Durağını kullanan, S.S Kooperatifi tarafından görevlendirilen araç sürücüsüne bu yetkiyi kim veriyor.

 

Bulancak Belediye Personeli olmayan bir kişinin, Bulancak Belediye aracını hangi kimlikle kullandığı ve Engellilerin ve yaşlıların hakkını kullanmasına izin vermemesini Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar mı? yoksa, S.S Giresun Dolmuş Durağı Başkanı Ahmet Orak mı? verdiği akıllara takıldı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Bulancak Belediye Başkanlığı’nı iki dönem yapan Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın’ın döneminde bölge halkına hizmet vermek üzere aldığı iki adet Mercedes Minibüs’un şimdilerde bölge halkına sadece bir tanesi keyfe göre isterse gidiyor, isterse yoldan alıyor, isterse de burada inmek yasak diyor. Sizin anlayacağınız kefye göre hizmet vermesi bu kadar da olmaz dedirtti. Tüm bu olumsuzluklardan haberi olan yetkililer ise adeta ödül gibi hiç bir yaptırım ve araçtan şoförü almaması, önümüzde ki günlerde yaşanacak olumsuzluktan hiçbir şekilde yetkililerin kurtulamayacaklarını bilmelerini isteriz.

 

Öte yandan birçok defa haber yapıp, Devlette süreklilik esasdır haberlerimize dahil gereken hassasiyeti göstermeyen Giresun Valimizin de bu konuda yaptırımı olmaması, şu anda aracı kullanan kişinin kafasına göre hizmet vermesine neden olduğu görüldü.

 

İşte Engelliler Haftasında Engellilerin binemediği Bulancak Belediye Dolmuş durağı, bulancak’tan Giresun’a , Giresun dan da Bulancak’a gelen birçok engellinin ekonomik olarak seyahat özgürlüğünü engellediği ve buna da yetkililerin musade ettiği açıkca ortadadır.

 

 

Ya, Bulancak Belediye Dolmuş Durağını yada Bulancak Belediye Dolmuş aracı yazısını kaldırın. 

ETİKETLER : Engelliler Haftasında Belediyesi Dolmuş Durağı Engellilere engel oluyor bulancak haber giresun haberler bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi