"GİRESUN KIZLARINI KAZANIYOR" PROJE AÇILIŞ VE TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Giresun Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği (HEGEM) tarafından
Bu haber 2015-12-01 21:47:29 eklenmiş ve 1099 kez görüntülenmiştir.

 

Üniversitemiz AB Çerçeve Ofisi İle Giresun Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği (HEGEM)  tarafından "Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Arttırılması Hibe Programı" kapsamında yürütülen "Giresun Kızlarını Kazanıyor" adlı projenin açılış ve tanıtım toplantısı 01 Aralık 2015 Salı günü saat: 10.00'da, Güre Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR, üniversitemiz akademik-idari personeli, öğrenciler ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği açılış ve tanıtım toplantısına; DOKAP Başkanı Ekrem YÜCE, İl Milli Eğitim Müdürü Necati AKKURT, Kamu Hastaneler Birliği Giresun Genel Sekreteri Hasan ASLANTÜRK, GESOB Başkanı Ali KARA, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa HALİLBEYOUĞLU, Kent Konseyi Başkanı Uğur KARAİBRAHİMOĞLU, Giresun Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir BAYRAM ve bazı STK Temsilcileri katıldılar.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program; HEGEM Başkanı Doç. Dr. Rahman ÇAKIR ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati AKKURT’un projenin önemi ve içeriği hakkında yaptıkları konuşmalar ile devam etti.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aygün ATTAR ise yaptığı konuşmasında; “Eğitim konusu, hele kız öğrencilerin eğitimi çok önemli ve önemsediğimiz bir konudur. Giresun Üniversitesi; öğrencilerinin yarısından fazlası kız öğrencilerden oluşan ve kız öğrencilerine en çok değer veren bir üniversitedir. Bu projenin ortaklarından biri olarak Giresun Üniversitesi üzerine düşeni bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yerine getirecektir. Giresun’un bu projedeki yeri ve önemi büyük bir başarıdır. Uygulamada da bu başarının süreceğine inanıyorum. Kız öğrencilerin okuması ve okutulması konusunda zaten iyi bir yerde olan Giresun, bu projeyle daha da iyi bir yere gelecektir. Projeni uygulayıcılarına ve gösterilen ilgiye şimdiden teşekkür ediyor başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Programın, HEGEM Başkan Yardımcısı Kamil AKTAŞ’ın proje tanıtım sunumuyla sona erdi.

ETİKETLER : GİRESUN KIZLARINI KAZANIYOR PROJE AÇILIŞ VE TANITIM TOPLANTISI YAPILDI bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi