Yaşarlar Grup’tan “ÖĞRETMENLER GÜNÜ”kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları'nda bir ilk
Bu haber 2015-11-24 19:04:32 eklenmiş ve 1381 kez görüntülenmiştir.


Bulancak Yaşarlar Grup 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamalarında kırk yıl hatırı sayılacak anlamlı kutlama yaptıkları görüldü.

 

 

Bulancak ve Piraziz Merkez de bulunan tüm okulları ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamaları’nda bir ilk yaparak damaklarda lezzet, hatırda da 40 yıllık bir kutlama yapması objektiflerimize böyle yansıdı.   

 

 

Bulancak İstikbal Mağaza Müdürü Nihat Okay ve Personel Şefi Hasibe Patar, Bulancak Yaşarlar Gurp Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar adına Bulancak ve Piraziz de bulunan merkez okullarının tümünü ziyaret ederek onlara kahve ve kahve yanında çikolata ikram ettikleri öğrenildi.

 

 

Yaşarlar Gurp Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, '24 Kasım Öğretmenler Günü' nedeniyle ilçedeki tüm okullara kendi bünyesinde çalışan ekibi adına ve çalışanlarının öğretmenlerini kutlamaları notu ile yer alan mesajını nezaket ziyareti yaparak açıkladıları öğrenildi.

 

 

 

Murat Yaşar, “Ülkenin geleceğine şekil veren öğretmenlere Yaşarlar Grup olarak onları özel kılmak istedik.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, "Yeni nesil, öğretmenlerin eseridir. Eserin kıymeti, öğretmenin mahareti ve fedakarlığı ile orantılı olacaktır. Cumhuriyet Sizden Fikri Hür, Vicdanı Hür, İrfanı Hür Nesiller İster” gibi övgü dolu sözlerinin çok anlamlı ve doğru olduğunu hepimiz biliyoruz.Yaşarlar Grup olarak tüm öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Günü'nü kutlarım" dedi.

 

 

 

 

Yaşarlar Grup olarak, Merkez Bulancak başta olmak üzere Giresun, Ordu ve Samsun’da Sosyal-Kültürel ve bizi biz yapan değerlerimizi anmanın huzuru içindeyiz dedikleri açıklandı.

ETİKETLER : Yaşarlar Grup ÖĞRETMENLER GÜNÜ kutlaması murat yaşar istikbal beko bulancak haber giresun haber buulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi