“Okullar Hayat Olsun” ve Ebru Aydeniz

ilk kez bir plaket alan ve çok mutlu olan Ebru Aydeniz,
Bu haber 2015-11-20 21:48:58 eklenmiş ve 1956 kez görüntülenmiştir.
 
Okul dış cephe duvarlarına süsleme çalışmaları “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında Ebru Aydeniz tarafından Bulancak’ta yapılmaya devam ediyor.

 

Bulancak Barbaros İlk Okulu’nun Ana sınıfı dış cephe duvarlarını süsleyen öğrenci velisi Ebru Aydeniz, bu seferde aynı şekilde Bulancak Yunus Emre İlk Okulu duvarlarını süslediği görüldü. Tamamen gönüllüğe dayanan çalışma bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

Bulancak Yunus Emre İlk Okulu  Müdürü Mustafa  Kaya, “okulumuzun dış cephesi duvarlarına ve okul kapı girişine ünlü çizgi film kahramanları ve değerlerimizin resimlerinin görüntüsü yapılmıştır. Çalışmalar “Okullar Hayat Olsun” programı’nda devam etmekte olup, Bulancaklı Ebru Aydenzi’in kişisel el becerisini okulumuzu güzelleştirme çalışmalarıyla ortaya çıkmıştır. Bu kapsamda yaptığı çalışmalarından dolayı Okul Aile Birliği adına, öğrencilerim adına okulumuz adına kendisini onure etmek düşüncesiyle plaket takdim etmenin mutluluğunu yaşıyorum diyerek teşekkür ederim” dedi.

 

Öte yandan ilk kez bir plaket alan ve çok mutlu olan Ebru Aydeniz, “1 ay gibi çalıştığım bu dış mekan çalışmasından sonra şahsima sunulan bu plaket ile inanın çok mutlu oldum. Çocuklarımın gözü önünde beni onure eden Okul Müdürü Mustafa Kaya başta olmak üzere Yunus Emre İlk okuluna çok teşekkür ederim” dedi.  

 

Önümüzde ki günlerde Ebru Aydeniz’in bu özverili ve tamemen gönüllülük esası içinde yapılan çalışmalardan dolayı birçok okuldan kendisine resim yaptırmak istedikleri öğrenildi. 

ETİKETLER : ilk kez bir plaket alan çok mutlu olan Ebru Aydeniz bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KADIN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi