Bulancak’ta ilkler devam ediyor

Atatürk Pantolonun dan sonra şimdi sıra, atlı sporcuların giydiği suvari pantolonun da
Bu haber 2015-11-20 20:48:17 eklenmiş ve 1024 kez görüntülenmiştir.

Bulancak’ta ilkler devam ediyor

 

 

Karadeniz de bir ilk olan Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü binicilerinin suvari pantolan giysisi Bulancak Üstün Terzihanesi’nde Hasan ve İsmail Üstün tarafından dikiliyor.

 

 

Bölgemiz de yeni açılan Bozatlıoğlu Atlı Spor Kulübü binicilerinin sporlarıyla ilgili olan kulübün giysileri ve özellikle olmazsa olmazı suvarı pantolanları ve yeleklerinin dikim evi, suvarı pantolan siparişleri almaya başladıklarını açıkladılar. Bulancak Üstün Terzihanesi’nde istediğiniz modelde ve renkte suvarı pantolan ve yelek siparişleri alan Hasan ve İsmail Üstün’ün iş yerinde kulüp kurucusu Özdemir Bozatlıoğlu’nu görüntüledik. Bozatlıoğlu’nun özel olarak yaptırdığı suvarı pantolanlarını ve yeleklerini alırken objektiflerimize yansıdı.

 

 

Doğu Karadeniz’in ilk atlı spor kulübü Giresun’un Bulancak Pazarsuyu Mevkii’nde açılmakla kalmadı ihtiyaç ve gerekli olan malzemelerinde temin edildiği Bulancak’ta hareketli günlerin habercisi oldu.

 

 

 

İster Kulüp sporcusu isterse özel ders alan kişilerin isteği doğrultusunda siparışler şimdiden verildiği ve her geçen gün fazlalaştığı açıklandı.

 

 

Öte yandan Mustafa Üstün'ün abasıka adında Atatürk Pantolonunu da diktiği bulancakhaber.net tarafından bildirilirken şimdilerde Üstün Terzihanesin de başka bir heyecan daha suvarı pantolan olarak eklendiği öğrenildi. 

ETİKETLER : Atatürk Pantolonu sonra şimdi sıra atlı sporcuların giydiği suvari pantolonunda bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi