

Sekban; Sporcularımı annından öpüyorum
Türkiye Voleybol 3. liginde ilçemizi temsil eden, 1926 Bulancakspor takımımız Giresun19 Eylül spor salonunda Ordusporu konuk etti.
Oldukça tecrübeli bir takımdan kurulu olan Orduspor karşısında güzel bir mücadele ortaya koyan takımımız mücadeleden 3-1 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Rakibini evine puansız gönderdi.
Antrenör Selçuk Sekban; “hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.Sporcularım güzel bir mücadele örneği gösterdiler.Henüz istenen seviyede değiliz.İyi hazırlık dönemi geçirmemize rağmen hazırlık maçı yapamamanın sıkıntılarını yaşıyoruz.Gelecek hafta zorlu Erzurum deplasmanımız var.İnşallah oradanda galibiyetle döner bizi destekleyen taraftarlarımızı mutlu ederiz”.dedi.
Öte yandan, Türkiye Voleybol 3. liginde ilçemizi temsil eden, 1926 Bulancakspor takımının başarılarının tesadüf olmadığı ve önümüzde ki günlerde antrenör Selçuk Sekban'ın, ilkokul 1. sınıftan aldığı ve bu günlere getirdiği sporcuların çok daha iyi başarılara imza atacakları görüldü.
|
|