Bulancak adını artık; “Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği” ile duyuracak

Bulancak adını artık; “Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği” ile duyuracak
Bu haber 2015-10-17 14:36:18 eklenmiş ve 1962 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak adını artık; “Bulancak Yelken ve Briç Kulübü Derneği” ile duyuracak

 

Bulancak Yelken ve Briç Kulüb Derneği ilk Olagan Genel Kurulu toplantısını binasında gerçeyoğun katılım sağlayarak gerçekleştirdi.

 

 

Bulancak Yelken ve Briç Kulüb Derneği Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda Bulancak cenal Gürsel Caddesi üzerinde ki, eski vakıflar bankasının üstünde ki, iki katlı müstakıl Kulüp binasında Yelken ve Briç Kulübü Olağan Genel Kurulu toplantısı aşağıda yazılı gündem maddelerini çoğunluk sağlanarak gerçekleştirdi. Olagan Genel Kurulu gündem gereği, Açılış ve saygı duruşu ile başladı. Daha sonra Başkanlık Divanının seçilmesine geçildi. DivanBaşkanlığına Kutsi Yaşar, Divan üyesi Orhan Nesil, Yazman Hasan Yılmaz oylanarak kabul edilerek olagan genel kurulu tolantısı yapıldı. Gündeme dair konuşmalar yapıldı.  Diğer maddelerde görüşülerek en son dilek ve temenniler bölümü yapıldıktan sonra olagan gnel kurulu tamamlandı.

 

Yapılan Bulancak Yelken ve Briç Kulüb Derneği, Olağan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu asıl üyelikleri 10 kişilik şu isimlerden oluşuyor. Ertan Özgen, İbrahim Arslan, Mustafa Yaşar, Enver Yaşar, Bahtiyar Öztürk, Hakkı Elmas, Erhan Yılmaz,Ruhi Yaşar ve Muammer Şenol’dan oluşuyor. Aynı şekilde 10 tane de yedek üye belirlendi, Denetim Kurulu üyeliğine ise asil 3 kişi Necmettin Kesik, Hayrettin Elmas, Osman Akdemir’den oluştu. Disiplik Kurulu üyeliğine ise Hüseyin Taşkın, Osman Nuri Tüysüz ve Birol Aktay’ın seçildiği açıklandı.

 

Öte yandan Bulancak Yelken ve Briç Kulüb Derneği Başkanlığıan Ertan Özgen, Başkan Yardımcıları İbrahim Arslan ve Mustafa Yaşar seçildi. Genel Sekreterliğe Erdinç Yaşar, Sayman Enver Yaşar ve Sosyal Hizmetlere deErhan Yılmaz seçildi.

 

 

Bulancak Yelken ve Briç Kulüb Derneği Olağan Genel Kurulu toplantısı bitiminde bir konuşma yapan Başkan Ertan Özgen, genel kurulu katılanlara teşekkür konuşması yaptı. Bulancak başta olmak üzere ilçemizde ve bölgemizde ilklerin öncüsü olacaklarını belirterek, sosyal ve kültürel alanda olduğu kadar, denzie kıyısı olan Bulancak’ın, Bulancak Yelken ve Briç Kulüb Derneği ile adını duyurmadan öte Türkiye’ de ilklerin yapıldığı çalışmalarla adını sıkça duyuracağını açıkladı. Son olarak ta kensisini arayan mesaj gönderne ve kutlayan başta Samsun Yelken Kulübü Ertekin Sezer olmak üzere tüm arayanlara teşekkür etti. 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi