GÜVENLİ OKUL GÜVENLİ GELECEK KONFERANSIMIZ

GÜVENLİ OKUL GÜVENLİ GELECEK KONFERANSIMIZ
Bu haber 2015-10-13 20:01:48 eklenmiş ve 1533 kez görüntülenmiştir.

 

GÜVENLİ OKUL GÜVENLİ GELECEK KONFERANSIMIZ 


Giresun İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ nün katkılarıyla hayata geçirilen ve 2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminde, Sayın Valimizin olurlarıyla etkin ve verimli şekilde sürdürülmeye devam edecek olan “Güvenli Okul Güvenli Gelecek” projesi kapsamında; City Security Group ve Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen bilgilendirme ve tanıtım konferansı 09.10.2015 günü saat 14.00’de ilimiz Vahit Sütlaş Salonunda ​gerçekleşmiştir.

 

Bahse konu proje tanıtım toplantısı ve konferansına ilimiz Protokolu ve Kurum Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile İlk ve Orta Dereceli Okul Müdürleri, Rehber Öğretmenler, Okul Aile Birliği Başkan ve Üyeleri ile Muhtarlar katılmıştır.

“Güvenli Okul Güvenli Gelecek” projesi ile ilgili olarak; İl Emniyet Müdürlüğü sunumu yapılmış, ardından İl Emniyet Müdürümüz Sayın Uğur ÖZTÜRK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necati AKKURT yaptıkları konuşmalarda; projenin önemi, ilimize katkısı ve geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızın güven içerisinde eğitim öğretim hayatlarına devam etmesi için bu projenin son derece önemli olduğunu vurgulamışlardır.

CSG City Security Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman ÖZTÜRK; Okul, Öğrenci ve Kampüs Güvenliği, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Haluk GÜRGEN; Etkili İletişim Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlama Programı Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Sayın Çağla GARİPAĞAOĞLU ise Okul İklimi, Şiddet ve Çatışma alanında katılımcılara geniş perspektifli sunumlar yapmışlardır.

ETİKETLER : GÜVENLİ OKUL GÜVENLİ GELECEK KONFERANSIMIZ bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi