MV. Adayı Gürsoy, hafta sonu köylerde tüm gün mesai yaptı

MV. Adayı Gürsoy, hafta sonu köylerde tüm gün mesai yaptı
Bu haber 2015-10-12 09:18:38 eklenmiş ve 1228 kez görüntülenmiştir.

MV. Adayı Gürsoy, hafta sonu köylerde tüm gün mesai yaptı

 

 

 

Giresun Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Basri Gürsoy, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ve İlçe Başkanı Nezir Kelleçi ile birlikte köylerde tüm gün mesai yaptılar.

 

Piraziz’in Köylerinde, merkez köy kahvehanelerinde köy halkıyla buluşan Giresun Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Basri Gürsoy, Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, CHP İlçe Başkanı Nezir Kelleçi ile birlikte  köy halkını dinlediler ve yapmak istediklerini anlattılar.

 

 

Kılıçlı Köyünde yapılan sohbette Köy Muhtarı Mustafa Çavuş, Esentepe Köy Muhtarı Hasan Şahin ve Köy imamı Ufuk Dündar ile birlikte köy halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantı bilgi alışverişi içinde geçti.

 

Köy kahvesinde yapılan sohbette ilk olarak CHP ilçe Başkanı Nezir Kelleci konuşma yaptı.

Kelleci; ayrıştırıcı olmadan çalışmalarımızı yapıyoruz. Ülkemizin geleceği için çalışmalar yapıyoruz. Milletvekili adayımız Basri Gürsoy için birlik ve beraberlik içinde bir olmalıyız” dedi.

 

Daha sonra Milletvekili Basri Gürsoy bir konuşma yaptı. Gürsoy, “ diğer köylerde olduğu gibi kılıçlı köyünde de kendimi yabancı hissetmiyorum. Bizler buraların havasıyla büyüdük. Bu zaman kadar köy halkıyla iç içe büyümüş ve birbirimize farklı gözetmeden bu günlere geldik.  Milletvekili olma gururunu ve onurunu yaşıyorum. Bu onuru ve gururu birlikte yaşamak istiyorum. Bu konuda sizleri en iyi anlayacak biri varsa içinizden biri olan kendimi görüyorum. Hizmet vermek, hizmet getirmek istiyorum. Hiç kimseye ayrım yapmaksizin sizlerden destek bekliyorum. Bu doğrultuda sizlerle birlikte, size hizmet vermek üzere yola çıktım. Bu dönem mutlaka ve özellikle Piraziz ve Bulancak’tan sizlerin vereceği oylarla Hükümetin içinde olacağız. Bu sizin ve bizim çalışmalarımız Giresun CHP den 2 Milletvekili çıkarması için partili partisiz destek vererek Ankara’ya göndereceğinize inanıyorum” dedi.    

 

 

 

Gün içerisinde Gökçeali, Alidede, Çayır, Şerefli, Bozat ve en son olarak kılıçlı Köylerinde bölge halkıyla buluşarak onları dinleyen ve sohbet eden CHP’liler özellikle en son kılıçlı köyünde vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm noktasında neler yapılması gerektiği konuştular.  Karşılıklı yapılan sohbette köy halkının 2015 yılında halen yaylalarının yollarının durumunu ve halen yaylalarında semen, yörük, hasar ve bölgede elektriğin olmadığı konuştular. Yaylada ki evlerinin yıkıldığını konuştular.Köy halkının Milletvekili adayına ve beraberinde ki Piraziz Belediye Başkanı ile CHP İlçe Başkanının ziyaretinde sorunlarını ileterek inşallah sizlerle çözüme ulaşacağımıza ınanıyoruz dediler. 

ETİKETLER : MV. Adayı Gürsoy hafta sonu köylerde tüm gün mesai yaptı hüseyin görgülüoğlu nezir kelleçi basri gürsoy bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi