

Frankfurt, oyumuz CHP’ye dedi
Almanya Frankfurt şehrinde yaşayan Türk vatandaşları üçüncü kez oy kullanacaklarını, ama bu sefer oylarının CHP ‘ne olacağını söylediler.
Almanya'da oy kullanma hakkına sahip olan Türk vatandaşları, 13 Başkonsolosluk ile onların belirlediği merkezlere giderek oylarını kullanacakları öğrenildi.İşte tam bu kamsamda seçim öncesinde ailesini ziyaret gelen ve seçime yetişecek olan Bulancaklı Yasemin Aşar, Almanya Franfurt şehrinde kullanacakları oylarının renginin belli olduğunu belirterek, oylarımız Cumhuriyet Halk Partisi’ne dedi.
Bu doğrultuda Bulancaklı Milletvekili Cumhuriyet Halk Partsisi 2. Sıra Milletvekili Adayı Basri Gürsoy’u memleketi Bulancak’ta Cumhuriyet Meydanı Atatürk caddesin de ki Eczanesi’nde ziyaret ederek başarılar diledi. Almanya'nın en önemli kent merkezlerinden biri olan Frankfurt Şehiri’nde yaşayan Yasemin Aşar, Gürsoy’a Franfurt şehrinde yaşayan özellikle Bulancak, Piraziz ve Giresun ile diğer ilçe halkının oylarını CHP’ne vereceklerini söyledi.
Aşar, Gürsoy’u Ezcanesi’nde ziyaret ederek Bulancak’ın yaşanılası bir şehir olmasını ve böyle yönetilmesini istedi.
|
|