Siz kapı bekçisi misiniz?

Siz kapı bekçisi misiniz?
Bu haber 2015-10-05 20:17:28 eklenmiş ve 1062 kez görüntülenmiştir.

Siz kapı bekçisi misiniz?

 

 

 

 

 

Bulancak Barbaros İlkokulu ve Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kapısında ki çöp koteynerinin alev almış olmasına, kurum kapısında bekleyen hizmetlilerin umursamazlığı, “beni ilgilendirmiyor” demesi sizin işiniz ne dedirtti.

 

 

Şehir Merkezin de ki Barbaros İlkokulu kapısı ve Halk Eğitim Merkezi’nin hemen önünde ki Çöp Konteynerindan yükselen alevlere ve duman çıkmasına rağmen, okul kapısında ve Halk Eğitim binasının önünde bekleyen hizmetli olarak görev yapan görevlilerin çöp konteynerinin binanın ve okul dışında diye umursamazlığı bu kadar da olmaz dedirtti.

 

 

Oysa saç çöp könteyneri yanan maddelerden dolayı ısınmış ve kızmış olması o anda herhangi bir kursiyerin veya ilkokul öğrencisinin elinin değmesi ile neredeyse 1. derece de yanık oluşacak sıcaklığa ulaşmış olması büyük bir tehlike arz ediyordu.

 

O anda çöp konteynerine zabıta görevlileri cevreden 4-5 kova ile su dökerek soğutamamış ve bunun üzerine itfaiye çağrılarak kızmış ve içinde halen yanmakta olan çöpü söndürülmüştür.  Yetkililer, ilk duman ve ateş çıktığı anda o kapıda ki görevlilerin müdahalesi ile sönecek olan ateşi seyretmekle kalması ve yetkilileri uyarmaması “onlar orda kapı bekçisi mi” dedirtti.  

 

Belli ki, oraya bir sigara izmariti atılmış veya başka bir sebeple duman ve sonrasında alev almış olan çöp konteyneri’ndan bir çocuğa bir şey olsaydı kim sorumlu olacaktı. Kapının hemen önünde, dışarıda olan o iki kurum görevlisi sorumlu olmayacaklar mıydı dedirtti. Sizi oraya Okul idaresi ve Halk Eğitim idaresi kapı bekçisi mi koydular.  

 

 

ETİKETLER : Siz kapı bekçisi misiniz barbaros halk eğitim merkezi bulancak haber giresun haber bulancak okul idaresi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi