Hollanda nere! Ankara, Bulancak nere

Hollanda nere! Ankara, Bulancak nere
Bu haber 2015-10-05 14:55:15 eklenmiş ve 1955 kez görüntülenmiştir.

Hollanda nere! Ankara, Bulancak nere

 

 

 

Giresun Bulancaklı arkadaşlar memleketlerinde buluşamadı Hollanda da buluştular.

 

 

İlkokul ve Ortaokul yıllarında birlikte olan ve kimi zamanda mahalle çocukluk yıllarını birlikte yaşayan Mustafa Pekdemir ile Serdar Murat Çolak, yıllar sonra ne memleketlerinde değil dünyanın bir diğer ucunda Hollanda da karşılaştılar.

 

 

 

Mustafa Pekdemir, nerde doğduğum değil nerde doyduğum misali Hollanda da yerleşmiş ve ailesi ile birlikte orada yaşamaya başlamıştı. Aynı şekilde Serdar Murat Çolak’ta Ankara da özel yabancı bir ilaç firmasında Doktor olarak İç Anadolu Medikal Müdürü olmuş ve bilimsel Kongreye katılmak üzere Ankara’dan Hollanda’ya gitti. İşte tam bu nokta da iki arkadaş çok güzel bir tesadüfle bir araya gelerek eski günleri anmış ve çok mutlu olmuşlardır.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın, Mustafa Pekdemir ve Serdar Murat Çolak ortak arkadaşı olması sebebiyle birbirinden habersiz iki arkadaşı bir araya getirmiştir. İki arkadaş büyük ve güzel bir şaşkınlıkla hem hasret gidermiş hem de atasözümüz olan dağ dağa kavuşmaz ama insan insana kavuşur sözünden yola çıkarak bu güzel iki arkadaş Hollanda da buluşturarak unutamayacakları saatler geçirmelerine vesile olmuştur. sex hikayeleri

 

 

Mehmet Yaşar özellikle Mustafa Pekdemir’in  Hollanda’dan Bulancak’a bir Tır dolusu engelli malzemesi gönderdiğini hatırlatarak, “o dönemlerde daha tekerlekli sandalye verilmezken 60 tane çalışır bir şekilde akülü engelli arabası ve diğer malzemelerle birlikte gönüllerde yer etmiş Mustafa Pekdemir’i bir kez daha anma fırsatı yakalamanın mutluluğu ve huzuru içinde olduğunu “ ifade etmiştir.

 

 

 

Bu iki güzel arkadaşı Hollanda’da buluşturmak ve ikisinin aynı anda Yaşar’ı arayarak keşke sende yanımızda olsaydın demesi gönülleri fed etmiştir.    

ETİKETLER : Hollanda nere Ankara Bulancak nere serdar murat çolak mustafa pekdemir mehmet yaşar bulancak haber giresun haber bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi