Marnero Cafe Restaurant çok yakında hizmete girecek!...

Marnero Cafe Restaurant çok yakında hizmete girecek!...
Bu haber 2015-09-17 19:34:10 eklenmiş ve 3332 kez görüntülenmiştir.

Marnero Cafe Restaurant çok yakında hizmete girecek!...

 

 

 

 

Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk Caddesi üzerinde Modern mimarı yapısı ve işletme adının anlamı Karadeniz olan Marnero Cafe Restaurant çok yakında hizmete gireceği açıklandı..

 

 

Bulancak şehir merkezi içinde bölgeye hakim bir mekan olan, işletmenin herşeyi ile A’dan Z’ye yeni açılacak olan Marnero Cafe Restaurant, mavi ile Yeşili yükseklerde buluşturuyor.  Adını taşıdığı Karadeniz’i alabildiğine ayaklarınız altına alırken, Karadenzi’in yemyeşil dağları, tepeleri gözünüzün önüne serecek olan sıcak samimi ve profesyonel anlayış içinde sizleri kucaklayacak Marnero yeni adresiniz ve yeni mekanınız olacak.  

 

 

Yaşarlar Grup Bünyesinde açılacak olan işletme sahibi Eda Yaşar, bulancakhaber.net’e açıklamalarda bulundu.  Eda Yaşar, Marnero Personel ve Genel Sorumlu Müdür Faruk Yaşar ile birlikte objektiflerimizin karşısına geçti.

 

 

Bulancak’ta bacasız sanayi olarak adlandırılan Yaşarlar Gurp bünyesinde açılan Marnero Cafe Restaurant açılmasıyla Bulancak’ta işci sayısını da yükselten ve iş istihdamı sunan Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar, böylesi hem göze hemde midemize hizmet verecek bir mekan açmanın husuru ve mutluluğu içinde olduğu belirti.

 

 

Yaşarlar Grup Bünyesindeki işletme sahibi Eda Yaşar, Marnero Cafe Restaurant bölge halkının sabırsızlıkla beklediği bir işletme olacağı ve binanın son iki katında açık ve kapalı olarak hizmet vereceği öğrenildi.

 

 

 

Artık özel ve unutulmayacak anılarınızla birlikte, misafirlerinizi ağırlayacağınız, özel görüşmelerinizi teknoloji destekli yapabileceğiniz nitelikli ve ayrıcalıklı bir mekan Marnero Cafe Restaurant nesih bir ortamda profesyonel ekibiyle hizmet vereceği günü bekliyor. 

ETİKETLER : bulancak haber bulancak giresun haber Marnero Cafe Resteurant çok yakında hizmete girecek eda yaşar faruk
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi