Sağduyulu davranamadık

Sağduyulu davranamadık
Bu haber 2015-09-10 22:07:21 eklenmiş ve 2017 kez görüntülenmiştir.

Sağduyulu davranamadık

 

 Bulancak, SYKP Binası’nda cam çerçeve kalmadı.

 

Bulancak Belediyesi ve Bulancak ilçesinde faaliyette olan odalar, sendikalar ve derneklerin ortak katılımıyla Şehitleri anma ve terörü lanetleme yürüyüşü sonrasında bir grup genç Bulancak, SYKP Binası’na saldırı da bulundu.

 

10 Eylül Perşembe günü yapılacak yürüyüşe hiçbir siyasi taraf olmadan ülkenin bölünmez bütünlüğünü ortaya koymak, şehitleri anmak için yapılacağı önemle vurgulanan yürüyüş sonrası taşlarla cam çerçeve bırakmayan ve kepenkleri kıran bir grup genç ilçede istenmedik olaylara sebep oldular. Kısa bir süreliğine transit yolu da kapatan gençler slogan atarak teröre lanet okudular.

 

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Bulancak Emniyet Müdürlüğü ile emniyet güçleri ve Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, olay yerine gelerek olayların daha büyümeden son verilmesini sağladılar.

 

Son  günlerde yurt genelinde yaşanan menfur terör olaylarını lanetlemek, asker ve polisimize destek vererek şehitlerimizi anmak için Büyük Bulancak Yürüyüşü sonrasında istenmeyen olay sonrasında SYKP’ne yapılan saldırı sonrasında parti binasının cam çerçeve ve kepenklerinin kırıldığı görüldü.

 

Bu zorlu günleri siyasallaştırmadan, sokakları çatışmaya götürecek tahriklere kapılmadan hep birlikte aşacağız sloganına adeta gölge düşüren gençler farkında olmadan Terör örgütünü ve Türkiye düşmanlarını sevindirecek istenmedik hareketlere sebep oldular.

 

Oysa T.C Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan, terörle mücadelede vatandaşları sağduyuya çağırdığı ve mücadelemiz sadece teröre ve teröristlere karşıdır diyen Erdoğan, tahriklere ve provokasyonlara gelinmemesi konusunda vatandaşları uyarmıştı. 


Daha önce de bir iki defa maddi hasarlı olay gerçekleşen parti binasına yürüyüş sonrası taşlarla saldırı yapılması ilçede gergin saatlerin yaşanmasına neden oldu. Bulancak Mahallesi Kadınlar Pazarlığı mevkiinde gerçekleşen olay sonrası Emniyet güçleri olayı yatıştırken, hiç kimsenin yaralanmaması ve sadece maddi hasarlı olduğu öğrenildi.

 

Öte yandan Bulancak Emniyet güçlerinin ilerleyen saatlerde tekrar bir olay yaşanmaması için SYKP ilçe binasının önünde Bulancak İlçe Emniyet Müdülüğü’nce gerekli önlemlerinde alındığı görüldü.

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak Sağduyulu davranamadık Bulancak SYKP Binası’nda cam çerçeve kalmadı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi