

Özel Ordu Engelli Bakım Merkezi hizmete girdi
T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Ordu Valiliği Özel Ordu Engelli Bakım Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Cumhuriyet Mahallesi (Sağra karşısı) 1332 sokak No:1 Altınordu/Ordu adresinde hizmet verecek olan bakım merkezinin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Yener Türk, Özel Giresun Engelli Bakım Merkezi'nin ardından Özel Ordu Engelli Bakım Merkezi'ni de açmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek bakım merkezinin 19 yaş üzeri bay-bayan yaşlı ve bedensel engelli vatandaşlara hizmet vereceğini söyledi. Bakım Merkezi ile ilgili bilgi veren Türk, ferah doğa ortamında yer alan bakım merkezinin zemin+4 katlı binada 2'şer kişilik odalarda otel konseptinde hizmet vereceğini belirterek şunları söyledi:"İdari bölümlerin yanında geniş bir salonu bulunan merkezimizde 2'şer kişilik 30 oda var. 7/24 güvenli bir ortamda hizmet verecek merkezimizde psikolog, sosyal hizmet uzmanı, sağlık ve bakım elemanı olmak üzere 20 personel görev yapacak. Merkezimizde barınacak vatandaşlarımızın anlaşmalı hastanelerde düzenli olarak sağlık kontrolleri ve tedavileri yapılacak. Bakım merkezinin hayata geçmesinde desteğini esirgemeyen Ordu Valiliği'miz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'müze sonsuz teşekkür ediyoruz.” Özel Ordu Bakım Merkezi ile (0452) 777 32 52 numaralı telefondan irtibat kurulabilecek.
Özel Ordu Engelli Bakım Merkezi’nin açılışını Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Ordu İl Müdürü Recep Dizdar, Giresun valiliği İnsan Hakları Engelli Temsilcisi ve aynı zamanda Giresun Görme Engenliler Dernek Başkanı Hüzeyin Yazar, Giresun Ak parti aday adayı Ayhan Akten ve davetliler katıldılar.
Özel Ordu Engelli Bakım Merkezi açılışında ’nda hizmet verecek olan bakım merkezinin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Yener Türk ve Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu birer konuşma yaptılar ve ardından açılış kurdelesini hepbirlikte kestiler.
|
|