E-5 yol kenarında, Nebioğlu ailesi harman kurdu

E-5 yol kenarında, Nebioğlu ailesi harman kurdu
Bu haber 2015-09-04 23:02:31 eklenmiş ve 1309 kez görüntülenmiştir.

 

E-5 yol kenarında, Nebioğlu ailesi harman kurdu

 

 

Bulancak’da sahil kenarında fındık kurutan fındık üreticisisinin keyif anı bulancakhaber.net’in objektiflerlerine takıldı.

 

Bulancak Fatih Caddesi üzerinde sahil kenarında fındık kurutan Nebioğlu ailesi ile kısa bir sohbet yaptık.   

bölgemizin yaşam kaynağı olan fındığımızın sahillerimiz de 10-15 gün daha kalabileceği öğrenilirken bölge halkının da duyarlı ve bu konuda fedakarlık yapması gerektiğini vurgulandı.

 

 Bu konuda harmanda sağlıklı bir şekilde fındığın kurutamayan vatandaşlarımız, fındık kurutacak yerleri olsa, buralara gelip çadır veya araba içinde fındıklarını kurutmazlar.

 

 Bulancak sahilini harman olarak kullanan Nebioğlu ailesi, Bulancak Sehll İstasyonu karşısında ki kaldırıma harmana cevirdi. Rahmetli Hacı Kasım ve Faika Nebioğlu’nun çocukları Aysel, Ünal, Hatice, Eksan, Hava ve torunu Ece  ile sahilde fındığını kurutmanın mutluluğu içinde olduğu objektiflerimize yansıdı. Nebioğlu ailesi karayolu kenarına kaldırımları üzerine serdikleri fındıklarının daha iyi kuruduğunu söyleyerek, Karayolu kenarları hem beton, hem de asfalt. O nedenle fındıklarımız daha iyi ve hızlı kuruyor. Onun için buraları tercih ediyoruz diler.  

 

 Bulancak sahilinde Nebi oğlu ailesi dönüşümlü olarak geceleri arabada kalarak bekledikleri ve karadenzi’in eşsiz güzelliği ile günü tamamladıklarını söylediler.

 

 Öte yandan Nebioğlu fındık üreticilerine seslenerek yetkililer gibi onlarda emanet fındık vermemelerini ve ihtiyacı kadar piyasa fındık indirmelerini istediler.

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak E-5 yol kenarında Nebioğlu ailesi harman kurdu Aysel Ünal Hatice Eksan Hava torunu Ece
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi