Vona Beach Club; uğranılması gereken bir mekan

Vona Beach Club; uğranılması gereken bir mekan
Bu haber 2015-08-30 21:18:36 eklenmiş ve 2677 kez görüntülenmiştir.

Vona Beach Club; uğranılması gereken bir mekan

 

 

Karadeniz her geçen gün turizm’de kendine yer edinmeyi, turistik ve otandik doğal sahili ile Antalya, Alanya, Çeşme, Bodrum gibi ünlü turizm merkezlerini aratmıyor.

 

Bunlardan bir tanesi, Ordu Perşembe de yerli ve yabancı turistler ile yazlıkçıların büyük bir beğeni ile ziyaret ettiği  Vona Beach Club olduğu görüldü. Vona Beach Club Karadeniz de önümüzde ki yıllarda kendinden oldukça söz ettirceğe benziyor.gaziantep escort

 

 

Özellikle bölge halkının yoğun ilgisini çeken, yaz tatilcilerinin ve günü birlik gece geç saatlere kadar doyasıya karadeniz’i ayağınızın altına seren Vona Beach Club tertemiz denizi ile doğal kayalık ve kumluk alanı objektiflerimize yansıdı.

 

Gündüz deniz kum ve güneşi, denize uzanan kayalar üstüne kurulan iskelesi ile eğlenceyi birleştirilen plajında sıcak samimi ve içten person ile ailenizle veya arkadaşlarınızla keyifli saatler geçireceğiniz bir mekan olarak görüldü. 


Vona Beach Club’un işletmeciliğini Bulancak’ta uzun yıllar önce Bulancak Lisesi’nde Muhasebe Öğretmenliği yapanTuna Türe yapıyor.  Hafta sonu işletmeye Bulancaklı İş Adamı Ahmet Kaya, bulancakhaber.net Yayın sahibi Mehmet Yaşar ile kızı Asya, değerli ve sevilen öğretmen Tuna Türe’nin misafiri oldular.  

 

Bulancak’ta 1988 ile 1996 yıları arasında o dönemler birçok öğrencinin örnek aldığı, sevdiği öğretmen Tuna Türe, Vona Beach Club’e tüm Bulancak ve bölge halkını beklediğini açıkladı.

Vona Beach Club İşletme sahibi Tuna Türe, "Beldeye gelen insanlar denize girip kumsalda dinlenmelerinin yanında eğlenmeye de ihtiyaç duyuyor. Biz de beldeye gelen tatilcilerin memnun bir şekilde ilçemizden ayrılmalarını sağlamak amacıyla Perşembe çıkışı, Kaleyaka mevkiinde turistik bir eğlence mekanı haline getirme çabası içerisinde ama salaç bu mekanımızı hizmete açtık. Vona Beach Club’e gelenler yeşil ile adeta mavinin birbirine girdiği sakın bir mekan olan işletmemize bölge halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

 İlk kez Vona Beach Club’e gelen Kaya ve Yaşar, ortamı doğal ve samimi bularak sakin bir ortam da denize girmek için uğranılması gereken temiz bir mekan olarak gösterdiler. 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak mehmet ahmet yaşar kaya asya Vona Beach Club uğranılması gereken bir mekan tuna türe
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi