Bulancak, Altundağ Kardeşlerle gurur duyuyor

Bulancak, Altundağ Kardeşlerle gurur duyuyor
Bu haber 2015-08-14 23:11:15 eklenmiş ve 2709 kez görüntülenmiştir.

Bulancak, Altundağ Kardeşlerle gurur duyuyor


Bulancak, Altundağ kardeşlerle gurur duyuyor. Ankara Onkoloji Hastanesinde  Radyoterapi Uzmanı olan Doktor Muzaffer Altundağ ve kızı Ayşe Bahar Altundağ ilçe esnafıyla sohbet ederlerken objektiflerimize yansıdılar.

 

 

İlçemizin sevilen esnaflarından Abdullah Eriş, İş adamı Murat Yaşar, Eğitim Camiasından Öğretmen Mehmet Güngör ve Sağlam Konfeksiyon sahiplerinden Mustafa Sağlam ile Baba ve kızın sohbet ederlerken objeltiflerimize yansıdılar.

 

Altundağ kardeşler zaman zaman ilçemize babasını ziyarete gelerek hasret giderdikleri ve eski büyüklerle ve arkadaşlarla bir araya gelerek sohbet ettikleri görüldü.

 

Türkiye'nin ilk kanser hastanesi olan Demetevler Ankara Onkoloji Hastanesi'inde Radyoterapi Uzmanı olan Doktor Muzaffer Altundağ,Bulancak Atatürk Caddesi’nde kızı Ayşe Bahar Altundağ’a doğup büyüdüğü ve saygı sevgi duyduğu büyükleri ve arkadaşlarını tanıştırdığı görüldü.

 

Bulancak’ın sevilen ve sayılan ismi kaptan lakaplı Murat Altundağ, oğlu Radyoterapi Uzmanı Doktor Muzaffer Altundağ'ın kızını ilçenin sevilen ve sayılan büyükleri ve arkadaşları ile tanıştırması objektiflerimize böyle yansıdı.

 

Altundağ kardeşlşerinin bir diğer büyüğü ise, Hacettepe Tıp Fakültesi Onkoloji Enstitüsü Müdürlüğü'nü yürüttüğünü Prof. Dr Mustafa Kadri Altundağ, özellikle meme kanseri konusunda Türkiye'de bilinen isimlerden olup, kardeşi Doktor Muzaffer Bedri Altundağ’ da Türkiye'nin ilk kanser Hastanesi’nde 20 seneye yakın süredir kanser hastalarına hizmet verdiğini bulancakhaber.net Gazetesi olarak çok iyi biliyoruz. Baba Murat Altundağ çocukları ile ne kadar gurur duysa azdır düşüncesinde olup Bulancak halkının da bu güzel insanlarla gurur duyduğunu belirtmek isteriz.

 

 

 

ETİKETLER : bulancak haber bulancak haber bulancak Bulancak Altundağ Kardeşlerle gurur duyuyor muzaffer murat mehmet mustafa abdullah mustafa sağlam eriş altundağ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi