Yazın ortasında soba tamiri

Yazın ortasında soba tamiri
Bu haber 2015-07-29 21:18:44 eklenmiş ve 2118 kez görüntülenmiştir.

 

Yazın ortasında soba tamiri

 

 

Her ne kadar Türkiye genelinde Doğalgaz yaygınlaştı, soba unutuldu dense de Bulancak ilçesinde Temmuz ayının ortasında eskiyen sobalarını tamire getirenler objektiflerimiz böyle yansıdı.

 

Türkiye'de doğalgaz kullanımın yaygınlaşmasıyla soba imalatı ve tamiri yapan iş yerleri kapanmaya başladığı bu günlerde Bulancak’ta tam tersine soba tamiri yapan Bahri Karabaş, yazın ortasında soba tamir yapmaya başladığın açıkladı.

 

 

Baba mesleği olan ve baba mesleğini itinali bir şekilde yerine getiren Bahri Karabaş, uzun yıllardan bu yana sobacılık mesleğini devam ettirdiğini ifade etti. Karabaş, teknolojik gelişmelerin Türkiye'deki sosyal ve kültürel yapıyı etkilendiğini buna bağlı olarak soba kullanımının da azaldığını vurguladı.

Bölgemiz de birçok mesleğin, örneğin, semercilik, bakırcılık, kalaycılık gibi meslekler her geçen gün günlük yaşamdan çekiliyor. Yakın bir zamanda Doğalgazın köylere kadar getirilmesiyle sobacılık mesleğide, sobaya da eski rağbetin kalmayacağa belirtilirken, bu temmuz ayı ortasında kışa şimdiden hazırlanan vatandaş soba tamiri yapan Bahri Karabaş’ın iş yerinin önünde görülmeye başladılar. 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak Yazın ortasında soba tamiri bahri karabaş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi