

Çocukluk hayalimi “Giresun Martı Timlerine”hediye ediyorum
29 Temmuz-1 Ağustos 2015 tarihleri arasında düzenlenen “Karadeniz Giresun Bisiklet Festivali” bugün başladı.
Giresun Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün koordinesinde Piraziz ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin talepleri üzerine yapılan Bisiklet Festivaline Türkiye’nin birçok şehrinden yaklaşık 100 bisikletçinin katıldığı öğrenildi. Piraziz’den hareket eden bisikletçiler Valilik önünde törenle karşılandı.
Karadeniz Giresun Bisiklet Festivali’ne katılan Bisikletçiler Giresun Emniyet Müdürlüğü eskortları eşliğinde Karadeniz sahil yolunda güvenl, bir şekilde hareket ettiler. Bulancak’ta İskele mevkii’nde Bulancak Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro amirliği ekiplerince karşılanarak Biskletçiler güvenli bir şekilde Bulancak sahilinde görsel bir şölen havasında geçişi sağlandı. Bu geçiş bölge halkı trarafından ilgiyle izlendiği görüldü.
Bisiklet Festivalinde Giresun valimiz Hasan Karahan’a bisiklet hediye edildi. Vali Karahan, Piraziz ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Engin Güner tarafından kendisine hediye edilen bisikleti “Benim küçüklüğümde bisikletim olmadı. Bunun içinde bisiklet sürmeyi bilmiyorum. Bilmediğim tek şeyde bu. Her şeyi bilmek de doğru değil. Bunu Emniyet Müdürlüğünün Martı Timlerine hediye ediyorum” diyerek Giresun Emniyet Müdürlüğü’ne hediye ettini açıkladı.
|
|